Дерматолог пояснив, які продукти сприяють появі зморшок

Якщо ви хочете зберегти молодість, вам слід в першу чергу уважно вивчити ваші повсякденні звички – і все це починається з вашої їжі. Уникаючи певних продуктів, ви можете допомогти зберегти свою шкіру бездоганною і без зморшок.

Ось список продуктів, які ви повинні прибрати з меню, якщо хочете досягти ідеального кольору обличчя:

  • Коли ви їсте занадто багато солі, натрій поглинає воду з ваших клітинах, викликаючи «висихання» вашої шкіри. Ви, напевно, помітили це, коли з’їли щось занадто солоне. Крім того факту, що зморшки є більш вираженими на висушеній шкірі, дегідратоване тіло швидше втомлюється, що призводить до появі жовтизни на шкірі. Тому краще тримати кількість солі в межах норми.
  • Переварене м’ясо, або те, яке злегка підгоріло, шкідливе для вашої шкіри і тіла. Це особливо стосується червоного м’яса. Коли м’ясо пересмажиться, воно містить вуглеводні, які зменшують кількість колагену в вашій шкірі. Оскільки колаген є структурним білком, який надає вашій шкірі еластичності, це погана новина для вашого обличчя. Тому стежте за своїм барбекю і уникайте занадто довгого приготування м’яса.
  • Рафінований білий цукор не особливо хороший для вашого здоров’я, а також не допомагає вашій шкірі. Цукор приєднується до колагену, зводячи до мінімуму його ефект і в результаті чого шкіра суха, менш еластична і більш сприйнятлива до зморшок з плином часу. Тому краще вибрати не рафінований цукор або натуральні замінники, такі як стевія або сироп агави. Випікайте смаколики з інгредієнтами, які ви знаєте, замість того, щоб купувати цукерки та тістечка в магазині.
  • У нас у всіх був ранок після бурхливої вечірки, і ви напевно помічали, що ваша шкіра навряд чи виглядає краще в ці дні. Крім того, що ваша шкіра виглядає блідою, втомленою і сухою, алкоголь робить ваші зморшки більш очевидними. Це, безумовно, одна з вагомих причин пити в міру!

Внесення цих простих змін в ваші звички має допомогти вам підтримувати сяючу, молоду шкіру. Ми сподіваємося, що ці трюки будуть корисні вам!

Поділись


Новини партнерів