Названо перевірені народні засоби для очищення судин

Людину з забрудненими судинами не так вже й складно вирахувати. Зазвичай, це людина, у якої запалена шкіра обличчя, сухе і тьмяне волосся, ламкі нігті, зайва вага, в’яла шкіра, а ще вона відчуває себе втомленою навіть на відпочинку і весь час хоче спати.

Якщо ви належите до такого розряду людей, тоді вам слід просто почистити судини і все налагодиться.

Переваги очищення судин в домашніх умовах:

– вам не потрібно нікуди йти;

– це безкоштовно;

– такі методи якщо раптом і не допоможуть (хоча доведено, що вони ефективні), то точно не зашкодять;

– покращиться здоров’я, самопочуття і зовнішній вигляд.

Для багатьох людей ці «домашні» методи можуть стати справжньою панацеєю від поширених захворювань, починаючи з гіпертонії і закінчуючи інсультом.

Настій з часнику з лимонами. Для його приготування вам знадобиться чотири головки часнику і стільки ж лимонів. Очистіть часник, наріжте лимони на великі шматочки пропустіть все це через м’ясорубку. Потім викладіть масу на дно 3-літрової банки і залийте гарячою кип’яченою водою. Накрийте банку кришкою і поставте її в темне прохолодне місце на три дні. Потім дістаньте, процідіть, кашку можна викидати, а рідину ви будете пити по півсклянки тричі на день за півгодини до їжі. Цей настій ефективно очищає не тільки судини, але і травну систему і печінку.

Настій з часником, лимоном і медом. Готується так само, як і перший часниково-лимонний настій, тільки в даному випадку знадобиться 6 лимонів, 4 головки часнику і близько 400 мл квіткового меду. Перед вживанням столову ложку настою слід розчинити в склянці води. Приймати двічі на день – вранці і ввечері по одній такій склянці.

Молоко і лимонний сік. Натщесерце протягом трьох днів поспіль необхідно випивати 300-350 мл молока, бажано не магазинного, а через 5-10 хвилин – сік одного лимона. Потім повторити процедуру в обід і перед вечерею. У ці три дні для більшого ефекту можна взагалі голодувати і вживати тільки молоко з лимонним соком, а також воду, або ж дотримуватися вегетаріанської дієти.

Джерело

 

Поділись


Новини партнерів