Ванни, які допоможуть схуднути в домашніх умовах

Якщо ви хочете зберегти красу і продовжити молодість без особливих фінансових затрат, то рекомендуємо звернути увагу на народні рецепти. Косметичні ванни можуть стати відмінним закріплюючим етапом під час зниження ваги.

При бажанні можна знайти величезну кількість рецептів з використанням різних інгредієнтів: від глини і кавової гущі до солі та соди. Попередньо очистіть за допомогою скрабу шкіру і зробіть легку зарядку, розігрійте тіло за допомогою розтирань.
Головна умова подібних процедур – такі ванни потрібно приймати виключно сидячи, щоб вода не дотикалася області серця.

Найпростіші ванни для схуднення – содові або сольові. Найкраще пройти курс з 10-15 процедур. Вся справа в тому, що при контакті шкіри і лугу, починається активне потовиділення і всі шлаки виводяться з організму. Додатковий бонус – приймаючи подібні водні процедури, ви зможете поліпшити обмін речовин і роботу шлунково-кишкового тракту. Крім того, вже через кілька процедур можна буде позбутися від апельсинової кірки. Для процедури рекомендується брати близько 250 грамів соди, а температура води повинна бути близько 35 градусів. Тривалість прийняття ванни – не більше 20 хвилин.

Якщо ж ви приймаєте ванну з сіллю, то ви зможете також позбутися від набряків і токсинів. Найважливіше: під час прийняття процедур пийте якомога більше води.

Зрозуміло, краще за все робити такі ванни незадовго до сну. До речі, змивати соду зі шкіри не потрібно. Краще укутатись тепліше і лягти в ліжко.

 

Поділись


Новини партнерів