Потужне насіння для зниження тиску

Про потужні цілющі властивості цього насіння знає дуже мало людей!

Коли ви думаєте про користь кавуна, то швидше за все, ви не знаєте про насіння. Зазвичай воно потрапляє в сміття. Але річ у тому, що кавунове насіння має потужну цілющу силу.

Для того, щоб вживати насіння, його необхідно приготувати і використовувати в коктейлях, салатах, а також додавати в готові каші і ​​суп.

Насіння кавуна дуже ефективне проти кишкових паразитів

Воно містить клітковину, необхідну для правильного і ефективного травлення. А також речовини які допоможуть позбавитися від кишкових паразитів, жовтяниці і запалення.

Насіння кавуна багате білками

Тільки 1 склянка висушеного насіння містить 30,6 грам, а це 61% від рекомендованої добової норми. Білок в насінні кавуна складається з декількох амінокислот, однією з яких є аргінін. Саме він регулює артеріальний тиск, а також допомагає при лікуванні ішемічної хвороби серця.

Насіння кавуна містить комплекс вітаміну B

Воно також містить декілька вітамінів групи B. Американське онкологічне суспільство повідомляє, що вітаміни групи В потрібні для перетворення їжі в енергію, а також для інших важливих функцій організму.

Найбільш поширеним вітаміном B в насінні кавуна є ніацин. Тільки у 1 чашці висушеного насіння кавуна, міститься 3,8 мг, що складає 19 відсотків від денної норми.

Корисні мінерали

А також насіння має багатий мінеральний склад. Тільки магнію міститься 556 мг, або 139% від рекомендованого добового значення в 1 чашці висушеного насіння.

Магній допомагає регулювати кров’яний тиск і метаболізм вуглеводів. А також ефективно нормалізує рівень цукру в крові.

Воно також містить фосфор, залізо, калій, натрій, мідь, марганець і цинк

Насіння кавуна містить жири

Найдивовижніше в насінні кавуна – це кількість жиру, яку воно містить. У 1 чашці висушеного насіння міститься 51 грам корисних рослинних жирів.

Недоліком вживання кавунового насіння є кількість калорій – ви прийматимете трохи більше 600 калорій, якщо ви з’їсте усю чашку насіння.

Насіння необхідно вимити і добре висушити. А перед вживанням подрібнити його до стану порошку.

Джерело

Поділись


Новини партнерів