Для стрункої фігури: продукти, які варто їсти щодня

Розповідаємо, які продукти обов’язково потрібно включити в щоденний раціон, щоб бути в хорошій формі.

Підтримувати фігуру в підтягнутій формі – завдання не з легких. Для цього потрібно регулярно займатися спортом, а також стежити за своїм харчуванням. У сьогоднішньому матеріалі ми розповімо вам про п’ять продуктів, які допоможуть в боротьбі із зайвими кілограмами і сантиметрами.

Що їсти для стрункої фігури: ТОП-5 продуктів

  • Білки. Здоровий раціон повинен на 30 – 40% складатися з білків. Ця корисна речовина міститься в рибі, сирах та птиці. Важливо чергувати молочні продукти з рибою і білим м’ясом.
  • Злаки. Особливо корисні злакові каші при схудненні. У них міститься клітковина, а також інші мікроелементи, корисні для здоров’я і стрункої фігури.
  • Овочі. Сирі овочі найкраще вживати вранці або вдень, а вже на вечерю ці продукти повинні бути приготовлені – зварні або запечені. Дієтологи рекомендують виділяти для овочів близько 70% щоденного раціону.
  • Фрукти. У більшості фруктів міститься багато фруктози. Тому не рекомендується їсти їх до обіду. Однак, фруктові перекуси допоможуть наситити організм і забезпечити його необхідними вітамінами, а також вивести токсини.
  • Мигдаль. У мигдальних горіхах багато вітамінів і корисних елементів. Крім того, вживання мигдалю сприяє зміцненню кісток, так як він містить велику кількість кальцію. Мигдальні горіхи можна вживати в тому випадку, якщо споживання білків тваринного походження має бути суттєво скорочено.

Джерело

Поділись


Новини партнерів