Виявлено дивовижний вплив куркуми на мозок

Багато експертів підтверджують, що куркума є дивовижною пряністю і це підкріплюється більш ніж 600 експериментально підтвердженими дослідженнями. І усе це через своє потужне з’єднання куркумін.

Чи можу я поставити вам просте питання – чи знаєте ви, що куркума може реально допомогти регенерації мозку? І це не лише завдячуючи куркуміну! Просто прочитайте на статтю нижче, і дізнайтеся більше про це!

Ось що вам треба знати! Ароматична речовина – ар-turmerone є жиророзчинним компонентом куркуми, який був вивчений німецькими дослідниками, які з’ясували його вплив на нервові стволові клітини.

Німецькі фахівці виявили, що нервові стволові клітини (NSCs) збільшили свою кількість на цілих 80% при дії ар-turmerone, вказуючи на те, відбувається лікувальний ефект.

Ар-turmerone є потужним регенеративним засобом, який може допомогти регенерації мозку, і може зрештою привести до лікування дегенеративних захворювань, таких як інсульт або хвороба Альцгеймера. Найбільшу перевагу ар-turmerone має для головного мозку.

Він не лише просуває проліферацію стовбурових клітин, він також перетворює стовбурові клітини в нейрони, що є однією з основних цілей регенеративної медицини.

Так що обов’язково додайте щіпку куркуми до вашого смузі або будь-якої іншої страви і ви дякуватимете собі за це в майбутньому!

Експерти говорять, що усі цілющі трави часто складаються з сотень корисних з’єднань, так що невірно вважати, що якесь одне з них, несе відповідальність за усі цілющі сили.

Куркумін і ар-turmerone мають істотні цілющі сили для здоров’я тіла і розуму і вживання куркуми в цілому приноситиме велику користь.

Джерело

Поділись


Новини партнерів