Медики назвали кращий продукт для профілактики онкозахворювань

Регулярне вживання цього продукту в їжу допомагає боротися з онкологічним захворюванням.

Фахівці провели дослідження, в ході якого жінки, з діагнозом рак грудей, кожного дня додавали в свій раціон печериці.

Результати показали, що у пацієнток зменшився ріст пухлинних клітин.

Вчені пояснили такий ефект тим, що при потраплянні в організм, ці гриби створюють певний бар’єр від бактерій і вірусів, які провокують розвиток запалень, що сприяють появі та розвитку онкології. У складі печериць містяться речовини, які позитивно впливають на дендритні клітини, які є основними борцями з раком. У зв’язку з цим збільшується виробництво Т-лімфоцитів, що зміцнюють імунний захист і не дозволяють раковим клітинам вразити організм.

Дослідники порекомендували тим жінкам, які вже страждають на рак грудей або мають спадкову схильність до нього, додати в свій щоденний раціон печериці в кількості приблизно 100 г.

Джерело

Поділись


Новини партнерів