Як позбавитись від зморшок на обличчі і омолодити шкіру

Тепер я зволожую, очищаю шкіру і захищаю її від УФ-променів лише одним інгредієнтом! 100% результат!

Наближається літо, дуже спекотний сезон і кожній жінці хочеться виглядати ідеально, але сонце впливає негативно на шкіру і на ній з’являються темні плями, особливо на обличчі.

Щоб потурбуватися про вашу шкіру вам необхідно підтримувати її добре зволоженою і захищеною від ультрафіолетових променів сонця, найчастіше для цього ми використовуємо сонцезахисний крем.

У цій статті ми розповімо вам декілька недорогих трюків, які допоможуть усунути плями на обличчі, що з’являються під впливом сонячної дії.

Для цього вам знадобиться недорогий інгредієнт, який можна знайти на кожній кухні, – це картопля.

Картоплю використовують практично на кожній кухні у всьому світ. Зазвичай її використовують для приготування страв, навіть найвишуканіших.

Завдяки своїй здатності вирівнювати тон шкіри і вибілювати її, картоплю застосовують і в області краси. Крім того, дуже часто її використовують в охолодженому вигляді, щоб заспокоїти подразнення.

Деякі переваги використання картоплі для шкіри:

  • Вона допомагає зменшити запалення і мішки під очима.
  • Освітлює шкіру і видаляє плями.
  • Глибоко живить і зволожує шкіру.
  • Відновлює пошкоджені клітини обличчя.
  • Уповільнює процес старіння.
  • Зменшує прищі і висипання.

ЇЇ застосування дуже просте: ви можете використати картопляний сік, терту картоплю або просто розріжте її навпіл та нанесіть на пошкоджену ділянку шкіри.

Це найефективніші рецепти масок з картоплею:

– Картопля з лимоном: подрібніть 1 картоплину у блендері і додайте до неї 1 столову ложку лимонного соку, нанесіть суміш на обличчя на 15 хвилин і змийте великою кількістю води.

– Картопля і цибуля: змішайте 1 столову ложку картопляного соку і 1 чайну ложку цибулевого соку, нанесіть отриману суміш на уражені ділянки на 10 хвилин, а потім змийте великою кількістю води.

– Картопля з огірком: змішайте картопляний сік і огірковий в рівних частинах, нанесіть сік на 20 хвилин на шкіру і змийте прохолодною водою.

– Картопля з морквою: подрібніть картоплю з морквою в блендері, і додайте трохи лікеру, перемішайте і нанесіть на шкіру на 25 хвилин, видаліть великою кількістю води.

Джерело

Поділись


Новини партнерів