Як видалити жир з живота всього за 15 хвилин

Про згубний вплив зайвих жирових відкладень відомо практично всім, а ось експрес-способи ефективного позбавлення від них знайомі невеликій кількості професіоналів. Ділитися своїми секретами хочуть далеко не всі, але австралійський тренер Люк Ешкрофт не належить до їх числа.

Ешкроофт підкреслює, що не завжди багатогодинні заняття в спортзалі принесуть бажаний ефект. Навпаки – надмірні навантаження можуть виявитися набагато шкідливішими, ніж зайва вага. Занадто швидка втрата маси, за словами тренера, може викликати стрес у організму, на який він відреагує новими кілограмами, які з’являться буквально з повітря. Тому позбавлятися від накопиченого жиру потрібно невеликими порціями.

Оптимальним варіантом високоінтенсивних інтервальних тренувань є чергування 20-секундного спринту з хвилинною ходьбою. Повторювати його потрібно протягом 15-30 хвилин. Ця вправа акумулює процес розщеплення жирових клітин. Робити таку вправу потрібно щодня. Доповнювати її слід спеціальною дієтою. Щоб мінімізувати утворення вісцерального жиру (відкладень навколо органів черевної порожнини) необхідно більше споживати цільнозернових продуктів і зменшити споживання солодкого. Саме останнє відповідає за накопичення вісцерального жиру.

На відміну від підшкірного жиру, який відкладається навколо талії і стегон, вісцеральний може бути наслідком не тільки переїдання, але і запальних процесів, генетичних мутацій, діабету, атеросклерозу. Тому він вкрай небезпечний для серця. Ожиріння серця призводить до закупорки артерій і інфаркту.

Тренер уточнює, що для таких тренувань необов’язково їхати в спортзал. Якщо в будинку або десь поблизу є сходи – вони з успіхом замінить спеціалізований тренажер. Прогулянка по пагорбах теж замінить гімнастичний зал – ще й з’явиться можливість подихати свіжим повітрям.

Джерело

Поділись


Новини партнерів