Названі продукти, які вбивають лібідо

Якщо ми маєте романтичні плани на довгі вихідні, деякі продукти варто прибрати з меню. Вони знижують рівень тестостерону, а разом з ним знижується і лібідо. Енергію ми отримуємо з продуктів харчування в процесі обміну речовин, тому те, що ми їмо, безпосередньо впливає на наш “сексуальний” настрій і можливості. Однак не всі знають про те, що є ряд продуктів, які можуть знизити сексуальне бажання. Важливим фактом є гормон тестостерон. Якщо його рівень високий, то і інстинкт продовження роду буде вищим. Отже, розглянемо основні продукти, які негативно впливають на рівень тестостерону.

СОЯ. Чим більше сої містить в собі продукт, тим швидше знижується кількість тестостерону. Це пояснюється фітоестрогенами, які містяться в ній, адже вони є аналогами жіночого гормону – естрогену.

БОБОВІ. У великій кількості вони прирівнюються до сої, так як містять в собі фітоестрогени.

ЦУКОР. Продукти з високим вмістом цукру. Пам’ятайте, що тут все залежить саме від дози цукру, так як вона викличе стрибок інсуліну в крові, який в свою чергу знижує вироблення тестостерону. Все добре в міру.

СОЛЕНІ ЧИ КОПЧЕНІ ПРОДУКТИ, ОСОБЛИВО З ВИСОКИМ ЗМІСТОМ ЖИРУ. Вони впливають на серцево-судинну систему, а натрій з солі знижує вироблення тестостерону. Але пам’ятайте, повністю відмовлятися від солі не варто, це так само тягне за собою зворотну реакцію, 3-5 грам солі в день дозволено.

КОФЕЇН ЯК ЧИСТИЙ, ТАК І В ЕНЕРГЕТИЧНИХ НАПОЯХ. Велика кількість чистого кофеїну в крові притупляє, знижує вільний тестостерон.

ПРОДУКТИ, В ЯКИХ ПРИСУТНІ ХАРЧОВІ ДРІЖДЖІ. Відмовтеся від випічки, пива, квасу. Дріжджі так само містять фітоестрогени, а вони знижують вироблення тестостерону.

І ЗВИЧАЙНО АЛКОГОЛЬ! Більше 2 келихів – і ваші статеві органи менш інтенсивно забезпечуються кров’ю, а центральна нервова система дає організму сигнал про те, що пора спати. Однак один келих сухого червоного або білого вина навпаки може сприяти підвищенню лібідо.

Джерело

Поділись


Новини партнерів