Чим лід може допомогти вашій шкірі

Наша шкіра постійно страждає від впливу сонячного світла, забруднення повітря, нездорового харчування та стресу. Ці фактори призводять до появи дрібних зморшок, прищів, розширених пор, тьмяності шкіри, темних кіл під очима та набряклості. І хоча може здаватись, що для вирішення всіх цих проблем потрібні різні продукти, насправді вам може допомогти звичайний лід, пише Жіночий світ з посиланням на Health shots.

Дерматолог доктор Гетіка Міттал Гупта пояснила, що використання льоду на обличчі може дати вам одразу кілька переваг.

Перше, що ви помітите, це те, що до шкіри повернулось сяйво. Лід звужує судини і заспокоює шкіру, що знімає ознаки втоми, а також він посилює приплив крові до обличчя, що покращує колір шкіри і надає їй здорового сяйва.

Також лід допоможе вам у боротьбі з прищами. Річ у тім, що лід зменшує запалення та знімає почервоніння. Крім того, він звужує пори, що допомагає зменшити виділення шкірного сала.

Якщо використовувати лід перед тим, як наносити свої звичні продукти для догляду за обличчя, вони поглинатимуться значно краще. Це допоможе їм дістатись до більш глибоких шарів шкіри та працювати ефективніше.

Найвідоміша властивість льоду – він прекрасно знімає набряки, в тому числі й під очима. Регулярне використання льоду допоможе вам позбутись набряків та звузити розширені судини.

Якщо ви хочете зменшити ознаки старіння, лід може вам у цьому допомогти. Лід звужує пори, підтягує шкіру, робить менш помітними дрібні зморшки та запобігає появі нових. Все це робить вашу шкіру більш свіжою та молодою на вигляд.

При сонячних опіках лід також допоможе. По-перше, він охолоджує уражену ділянку, а це перше, що потрібно зробити при опіках. Крім того, він знімає почервоніння і заспокоює шкіру.

Однак, пам’ятайте – не потрібно, щоб лід мав прямий контакт зі шкірою. В цілях безпеки загорніть його в тканину.

Поділись


Новини партнерів