Як правильно боротися із вростанням волосся

Вростання волосся – це дуже поширена проблема. Вона може виникнути у будь-кого, голите ви волосся на тілі, чи користуєтесь епілятором, пише Жіночий світ з посиланням на ETimes.

Позбутись цієї проблеми непросто. Оскільки волосся вростає в шкіру, видалити його звичайними методами, як гоління чи воскові смужки, неможливо. Ось, як ви можете позбутися врослого волосся:

Регулярно проводьте відлущування шкіри на тілі. Так ви видалите ті відмерлі клітини шкіри, які засмічують волосяний фолікул, а також знімете верхній ороговілий шар шкіри.

Використовуйте щітку для тіла. Якщо волосся у вас на тілі видаляється важко, використовуйте додатково щітку для тіла. Це допоможе усунути шишечки від врослих волосків. Може також допомогти сухе чищення. Але будьте дуже обережні, якщо у вас чутлива шкіра.

Завжди користуйтесь кремом для гоління. Якщо ви видаляєте волосся за допомогою гоління, завжди користуйтесь кремом, який полегшує ковзання. Сухе гоління призводить до вростання волосся.

Користуйтесь правильною бритвою. Неякісні бритви можуть подразнюють шкіру і можуть збільшувати ризик вростання волосся.

Голіть волосся в правильному напрямку. Одна з найбільших помилок, яку можна зробити при голінні ніг – це вести бритву по росту волосся. Це призводить до скручування волосся під поверхнею шкіри.

Поділись


Новини партнерів