У який колір фарбувати волосся в 2020 році: тренди та антитренди

Шовковисте доглянуте волосся завжди було головною перевагою дівчат. Волосся вимагає чималого догляду, сил і часу. Тільки тоді вони будуть акуратними, свіжими і розкішними.

Підбір правильного кольору – важливий пункт у догляді за волоссям. Які ж кольори і відтінки будуть в моді в 2020 році, а які вже застаріли?

Натуральний vs мелірування

натуральний колір волосся + мелірування

Техніка мелірування довго не зникала зі списків трендів. Вона рятувала багатьох дівчат, адже збільшує об’єм і надає густоти волоссю. Однак в цьому році стилісти рішуче відмовилися від контрастного мелірування, віддавши перевагу натуральному кольору.

Натуральність – тренд не тільки в кольорі, але й в макіяжі. Правильно вибирати відтінок, який буде всього на кілька тонів світліше вашого власного. Такий колір не буде сильно контрастувати зі шкірою і буде гармонійно виглядати на тлі очей.

Роуз голд vs райдужне фарбування

роуз год та райдужне фарбування

Присутність безлічі відтінків на голові давно вийшла з моди. Райдуга в волоссі не зможе добре поєднуватися з будь-яким образом, оскільки хоч один з відтінків буде вибиватися і домінувати.

Для любительок нестандартних колірних рішень професіонали пропонують фарбування в кольорі роуз голд. Блонд з рожевим відливом хоч і виглядає неприродно, але надає образу легкості. Завдяки приналежності до палітри пастельних кольорів такий відтінок не буде сильно кидатися в очі і підійде як для ділового офісного стилю, так і для романтичного.

Винний vs червоно-чорне забарвлення

винний та червоно-чорне забарвлення

Червоно-чорне волосся – сміливий яскравий образ, популярний на початку 2000-х. Однак ця утрамодна тенденція виявилася недовговічною.

Якщо вам хочеться пофарбувати волосся в неординарний колір, стилісти пропонують звернути увагу на винний відтінок. Даний колір зможе оживити образ і одночасно з цим не буде виглядати занадто помітно і вульгарно.

Сірий vs сніговий блонд

сірий та сніжний блонд

Колись модний сніговий блонд на ділі не поєднується ні з одним кольоротипом, мало того красиво він виглядає тільки з використанням фільтрів, хорошого світла і тільки на сторінках глянцю. У реальному житті він тільки старить жінку, підкреслюючи вік, випинаючи дрібні зморшки і інші недосконалості шкіри.

Читайте також: Стильні літні зачіски 2020 для будь-якого типу волосся і форми обличчя

Стилісти радять придивитися до сірого відтінку. Такий колір примхливий в дошляді, а довірити фарбування можна тільки професіоналові, зате відтінок зі сталевим або сріблястим відливом буде вам гарантований.

Медовий vs яскравий жовтий

медовий та яскравий жовтий

З жовтим кольором волосся стикаються жінки, які невдало намагалися стати блондинками. Жовтизна, яку не можливо позбутися, не залишає іншого входу, як повністю змінити колір на яскравий жовтий. Однак таке неприродне фарбування не тільки лякає, а й безнадійно застаріло. Подібних відтінків варто уникати, віддаючи перевагу якщо не блонду, то медовому кольору волосся.

Зараз холодні відтінки блонду відходять на задній план, в моду повертається тепла палітра. Золотисто-медовий блонд зробить образ яскравим, свіжим і сонячним в будь-яку погоду.

Поділись


Новини партнерів