4 способи використання гранату для краси та здоров’я вашої шкіри

Гранат – один з найсмачніших і найкорисніших фруктів. Але відомий він не стільки своїм смаком, скільки корисними для здоров’я властивостями, пише Жіночий світ з посиланням на ETimes.

Гранат може допомогти зміцнити здоров’я серця та знизити ризик багатьох захворювань. На додаток до цього, гранат може покращити стан шкіри. Він не тільки впливає на її текстуру, а допомагає уповільнити процес старіння. Гранат можна використовувати, як багатоцільовий засіб для догляду за шкірою.

Ось 4 дивовижні переваги граната для здоров’я вашої шкіри:

Хоча існує багато засобів для очищення шкіри, одним з найкращих є гранатова олія. Вона багата на флавоноїди та пунікову кислоту, тому олія гранатових кісточок глибоко живить шкіру та надає їй сяйва, якого ви завжди прагнули.

Щоб зберегти гладкість шкіри, час від часу потрібно відлущувати її відмерлі часточки. Допомогти в цьому може гранатове насіння. Для приготування скрабу потрібно подрібнити трохи гранатового насіння та додати до нього трояндової води. Цю суміш потрібно нанести на обличчя, трохи помасажувати його, а потім обережно вмитись холодною водою.

Має гранат і тонізуючі властивості. Щоб приготувати домашній гранатовий тонік, потрібно вичавити сік одного граната і змішати його з яблучним оцтом. Нанесіть суміш на обличчя за допомогою ватного диска. Простежте, щоб гранатового соку не було забагато, інакше обличчя стане липким.

Крім того, гранатовий сік може виконувати роль маски для обличчя. Все, що потрібно зробити – це змішати його з глиною, яку можна купити в аптеці або магазині косметики. Ретельно змішайте компоненти, нанесіть маску на обличчя та залиште на годину, після чого обережно змийте.

Поділись


Новини партнерів