5 модних стрижок на літо 2020

Уявіть собі, що навіть на зачіски є своя мода. У цій статті ми розповімо, які 5 стрижок будуть в тренді влітку 2020.

З подовженим чубчиком

стрижка з подовженим чубчиком

Подовжений чубчик – наймодніший вид чубчика в 2020 році. Такий варіант найбільш вдало підходить круглому або квадратному обличчю. Такий чубчик зробить риси більш м’якими і подовжить обличчя.

Часто його ділять на 2 частини. Виходить легка недбалість, яка зараз дуже в моді. Тому не намагайтеся вкласти чубок ідеально – нехай він виглядає природно.

Шеггі

шеггі

Мода на природність підлаштовує під себе і зачіски. Прилизані пасма, волосок до волоска – відразу видно, що зачісці приділили багато уваги. Такий педантизм зараз не в моді.

Природність асоціюється з легкою недбалістю. Адже прядки не можуть увесь день лежати на одному і тому ж місці, зачіска розлітається на вітрі і взагалі під час руху. Тому коли ваша укладка злегка “кудлата” – це виглядає натурально. І дуже модно.

Звідси і назва стрижки. З англійської перекладається як “кошлата”. Пасма роблять багаторівневими і філірують.

Каре або боб середньої довжини

каре середньої довжини

Каре і боб схожі один на одного. Відмінність бобу полягає в тому, що попереду у цієї стрижки пасма довші, ніж в потиличній частині. Через це при такій стрижці волосся виглядає більш об’ємним.

В цьому році в моді саме середня довжина волосся. Його можна зробити гладким без об’єму, надати йому особливу пишність біля коріння або ж взагалі злегка завити. Наявність і форма чубчика може бути будь-яка, вибирайте те, що більше підходить до вашого обличчя.

Подовжена піксі і гарсон

Відкрита шия і вуха останнім часом все частіше залучають модниць. Короткі стрижки перестали бути прерогативою тільки чоловіків. Жінки їх люблять за те, що такі стрижки дуже омолоджують. І їх неважко укладати, якщо вчасно освіжати зачіску в салоні.

Цього року популярний подовжений варіант. Він дозволить експериментувати в варіантами укладання волосся, тому ви постійно можете бути різною.

Симетрична стрижка без об’єму

симетрична стрижка

Асиметричні варіанти в моді, але все ж їх пік минув. В цьому році в моду повертається класична симетрична стрижка. І об’єм від коренів, як у рекламі, теж стає не таким актуальним.

Природна зачіска без штучного об’єму – це тренд. І це, знову ж таки, орієнтація на природність.

Поділись


Новини партнерів