20 модних коротких стрижок літа 2020 для жінок будь-якого віку

У 2020 році короткі стрижки стали ще більш популярними. Цього літа коротке волосся буде особливо актуальне завдяки своїй ексцентричності і неймовірному шарму. У цьому матеріалі ми зібрали для вас найстильніші і привабливі короткі стрижки для жінок будь-якого віку.

Піксі

На першому місці стоїть ефектна і розкішна коротка стрижка Піксі. В залежності від побажань жінки стрижку можна зробити як дуже короткою, так і з трохи подовженими пасмами. Головною і чарівною деталлю Піксі є довгий косий чубчик. За допомогою різних укладок жінки можуть змінювати свій образ в залежності від заходу.

Гарсон

Сучасні жінки звикли бути сміливими. Саме тому багато впевнених в собі жінок вибирають коротку стрижку гарсон з чоловічими рисами. Відмінною рисою стрижки є найпростіша і швидка укладка. Завдяки формі гарсона жінка буде виглядати жіночно і в дусі модних трендів. Варто відзначити, що гарсон підходить тільки тим жінкам, які не проти показати своє обличчя. Короткі пасма не зможуть закрити дефекти обличчя, тому для жінок постарше можна вибрати більш подовжений варіант гарсона.

Короткий боб

Класичний боб вже перестав бути звичним. Стилісти модернізували стрижку і зробили з неї справжній еталон краси. Укорочений боб підходить жінкам, які хочуть мати елегантний і в той же час зухвалий образ. Боб можна виконувати як з чубчиком, так і без нього – все залежить від типу обличчя і структури волосся. Градуйований боб – ще одна супер модна стрижка цього літа. За допомогою багатошаровості жінки отримують об’ємну і привабливу зачіску.

Каре

Коротке каре – образ жіночної і витонченої дами. Стилісти пропонують жінкам звернути увагу не тільки на класичний варіант каре, але й на інші види. Наприклад, градуйоване, рване, асиметричне або подовжене каре також знаходиться на піку популярності.

Стрижки з поголеними елементами

Для спекотного літа екстравагантна коротка стрижка з елементами вибривання дозволить відчувати себе вільно і невимушено. Незважаючи на стереотипи, така стрижка підходить не тільки молодим дівчатам, але й зрілим жінкам. У деяких випадках на маківці залишають більш довгі пасма, які дозволяють з легкістю заховати ексцентричну і сучасну деталь у вигляді вибривання.

Цього літа модно виглядати свіжо і стильно. Сміливій і впевненій в собі жінці варто спробувати кардинально змінити образ і вибрати модну, ефектну коротку стрижку.

Поділись


Новини партнерів