Модні тенденції: 10 актуальних відтінків літнього манікюру

Серед розмаїття дизайну і кольорів складно вибрати відповідний манікюр заздалегідь, тому часто доводиться подовгу перебирати палітру, сидячи в кріслі у свого майстра. Для того, щоб спростити нелегкий вибір, ми розповімо вам про актуальні тренди манікюру літнього сезону 2020.

Колір

Наймодніші відтінки цього літа носять назву «нові червоні»: яскраво-кораловий або його більш ніжний лососевий відтінок, полуничний червоний, соковитий морквяний.

У моді також буде яскраво-жовтий або більш ніжний відтінок лимонного золота, пурпурно-фіолетовий на довгих нігтях і білий з лавандовим підтоном на коротких.

Не забудьте про відтінок року від Pantone – класичний синій «Classic Blue».

Світова тенденція до металевих, перламутрових переливів простежується в тканинах модного одягу, і в фарбуванні волосся. Не омине нове бачення перлинних, перламутрових ефектів і нігтьові тренди-2020. Такі лаки дозволять нігтям світитися під сонцем і переливатися під місяцем завдяки променистим блискіткам і яскравому сяйву.

Дизайн

Вибираючи дизайн, слід віддати перевагу стемпінгу і принтам. Витончений рослинний орнамент (листя, бутони, гілки рослин), виконаний в соковитих відтінках зеленого, особливо ефектно виглядає на прозорому, мінімалістичному покритті з матовим топом. Досвідчений майстер, який володіє мистецтвом нейл-арту, може повторити на нігтях принт з вашого одягу, створивши неповторний і індивідуальний дизайн.

Трендом літа стане градієнт в яскравих або ніжних відтінках. Це відмінне рішення для тих, хто не може вибрати один колір серед безлічі інших.

Анімалістичні принти

Даний принт пройшовся по всіх подіумах і показам колекцій 2020-2021 року і не обійшов нейл-індустрію. Якщо ви хочете спробувати манікюр в хижому стилі, але поки не готові до сміливих експериментів, то майстер може виконати леопардовий принт в поєднанні з бежевим покриттям. Більш сміливі і юні дівчата можуть поєднувати леопард з яскравими і незвичайними відтінками, наприклад, з кислотним салатовим.

Антитренди

Повальне захоплення вирівнюванням, зайвим потовщенням нігтів за допомогою гелевих баз відходить у минуле – покриття стає витонченим і елегантним.

Зверніть увагу на бази зі зміцнюючими і живильними компонентами. Комплекс вітамінів групи B, кальцій, D-пантенол захищають і покращують структуру нігтя під гелевим покриттям.

Головне – не забувайте про догляд за нігтями і шкірою рук. У сонячний час вони особливо схильні до дії ультрафіолетових променів. Двічі в день використовуйте захисний крем або масло для рук і нігтів.

Поділись


Новини партнерів