25 ідей манікюру з білим лаком, які сподобаються чоловікам

Цієї весни білий колір – справжній тренд, причому не тільки в одязі та взутті, але й в нейл-індустрії. Правда, варто пам’ятати, що white manicure дуже примхливий, так як відразу ж видає необрізану кутикулу або неакуратне нанесення. Однак саме він ідеально поєднується з будь-яким одягом і вигідно підкреслює засмагу.

Чисто спрацьовано

Найпростіший спосіб зробити модний манікюр з білим лаком – рівно ( це тут головне!) нафарбувати ним всі нігті. Якщо для тебе це занадто нудно і одноманітно, то можна додати глянсовий ефект за допомогою «втирки» або зробити ікорний, оксамитовий манікюр на декількох нігтях. Зрештою, застосувати техніку омбре, але щоб перехід від світло-бежевого в білий був максимально непомітним.

Увага до деталей

Мода на акценти нікуди не зникла. Соло білого лаку можна розбавити написами, малюнками, наклейками і діамантами, які мають місце бути на одному або двох пальцях однієї руки.

Французький поцілунок

Ніхто не відміняв і класичний френч або місячний манікюр з білою лінією, він завжди виглядає стильно. Форма нігтів може бути будь-яка: і загострена, і закруглена, і квадратна. А сама смужка – тонкою, товстою, горизонтальною або вертикальною. Якщо сильно хочеться, то можна навіть додати смужку сріблястого лаку або декілька страз.

Можна все

Для дівчат, які обожнюють нейл-дизайн, у нас теж хороші новини: білий лак може як домінувати, так і грати другорядні ролі. Наприклад, спробуй зробити білу основу, покривши всю нігтьову пластину, а зверху намалювати будь-якої орнамент, зірочки, абстрактне обличчя або просто розсип цяток ( горошок – модний принт поза часом і простором).

Поділись


Новини партнерів