Двофазна маска для обличчя, приготована самою природою: як використовувати куряче яйце для шкіри

Хто не мріє мати гладку підтягнуту шкіру? Навіть ті, кому пощастило мати хорошу спадковість, все одно схильні до впливу зовнішніх факторів: ультрафіолетових променів, перепадів температури, вихлопних газів. Це говорить про те, що додаткового догляду потребує навіть найсвіжіше і молоде обличчя.

Ми вже не раз розповідали про всі переваги натуральних масок, але наступний засіб для шкіри здивує навіть найбільш практичних. Продукт, який можна знайти в будь-якому холодильнику! Доступний, в герметичній упаковці, приготований самою природою. Найпростіше куряче яйце.

Дві маски з одного яйця

Яйця – їжа, яка засвоюється організмом практично на 100%. Це один з небагатьох видів білка, який відмінно підходить нашому тілу. Але ж без білка неможливе утворення м’язів і колагену, що дарує шкірі еластичність. Сьогодні ми розповімо, як перетворити яйце в двофазну маску, яка інтенсивно очищає пори, підтягує овал обличчя і насичує шкіру.

Перший етап: очищення шкіри

Розбийте яйце і відокремте білок від жовтка.

Спочатку вам знадобиться тільки білок: збийте його до утворення піни, щоб наситити киснем. Бажано використовувати яйце кімнатної температури, щоб речовини діяли активніше.

Потім використовуйте нарізану на зручного розміру шматочки серветку. Вимочіть шматочки в білку і приклейте до лиця таким чином, щоб не залишилося прогалин. Шматочки повинні нашаровуватися один на одного.

Тримайте маску до тих пір, поки вона повністю не засохне (близько півгодини). Потім акуратно зніміть її, як плівку, разом з усіма забрудненнями.

Важливо: щоб не довелося довго чекати, коли маска для обличчя підсохне, трохи відіжміть шматочки серветки перед тим, як нанести їх на обличчя. Після завершення першого етапу ви помітите, що кількість чорних цяток зменшиться в силу ефекту легкого пілінгу, а пори звузяться.

Другий етап: живлення

Збийте жовток і змішайте його з 1 ч. л. сметани, якщо ваша шкіра суха, або йогурту, якщо жирна.

Нанесіть розведений жовток тонким шаром і дайте йому підсохнути.

Потім нанесіть другий шар і почекайте 5 хвилин.

Змийте живильну маску теплою водою.

У маску з жовтка можна додати краплю потрібної вам за ефектом рослинної олії або меду. Через високий вміст вітамінів і мінералів в жовтку засіб є дуже ефективним. У дорогих кремах, щоб зберегти ці елементи, використовуються сильні консерванти, тому натуральний продукт завжди краще.

Другий етап догляду підходить не тільки для шкіри обличчя, а й для шкіри навколо очей і губ, зони декольте. Він потрібен для того, щоб наситити покрив відсутніми речовинами.

Після цієї домашньої косметичної процедури шкіра виглядає не тільки підтягнутою, але і здоровою, отримує глянцевий блиск. Робити її рекомендують не рідше, ніж один раз на тиждень. Обов’язково помийте яйце перед використанням і можете сміливо включити його в свій набір краси. Бажаємо вам завжди виглядати на всі сто, не витрачаючи при цьому ні великої кількості грошей, ні зусиль, ні навіть часу.

Поділись


Новини партнерів