Манікюр 2019-2020: приголомшливі ідеї зимового дизайну нігтів

Модні ідеї, і навіть новинки зимового манікюру 2019-2020 року.

У зимовий період буде особливо модною мигдалевидна і овальна форма нігтів.

На другому місці стоїть м’який квадрат, а от довгі нігті залишилися в минулому році. Також актуальною довжиною нігтів буде коротка і середня.

Лаконічність, а також простота манікюру особливо вітається взимку 2019-2020 року. А як просто отримати такий ефект? Звичайно зробити простий монохромний варіант манікюру.

Ви можете підбирати різні кольори, але варто уникати яскравих соковитих відтінків жовтого, салатового і помаранчевого.

Лак може бути глянцевим, матовим, з додаванням блискіток і глітеру.

Зимовий період неминуче пов’язаний з білим снігом, так і білий лак перетворює ваші нігтики в білосніжне чудо. За допомогою білого лаку можна створити – елегантний і вишуканий манікюр.

Але завжди пам’ятайте, що такий колір найскладніший з існуючих в плані нанесення.

Мармуровий манікюр, ідеально підходить до зимового періоду відображаючи спокій і прохолоду зими на своїх нігтях.

У моді будуть білі, блакитні, рожеві, пастельні і сірі відтінки покриття, так і самого мармурового малюнку.

Мармуровий принт можна виконувати на всіх нігтиках відразу, а можна виділити ним лише пару нігтиків. Часто майстри разом з мармуровим принтом використовують втирку. Вона зазвичай має холодний колір.

«Теплий» в’язаний манікюр допоможе зігріти вас в зимові холодні дні. Майстри настільки вміло передають на нігтиках в’язані візерунки, що здається ніби ви приклеїли справжній шматочок в’язаного светру на ваш нігтик.

Візерунок і глибина рельєфу в’язаного принта може змінюватися в залежності від вашого бажання.

Рекомендовані кольори для використання білий, блакитний, рожевий, коричневий. Їх можна комбінувати і поєднувати разом для створення одного візерунку.

Леопардові плями і тигрові смужки, виконані в будь-якій кольоровій тематиці, є досить модним трендом зими 2019-2020 року.

Кольорові рішення можуть мати теплий або холодний тон, а сам леопардовий принт майстри можуть поєднувати з тигровим.

Несподівана, але досить-таки стильна ідея на зимовий період. Хижий принт просто освіжить ваш образ і внесе в зимові холодні будні, шматочок тропіків.

Глітер завжди привертає до себе підвищену увагу. Він яскравий, блискучий, його просто неможливо не помітити, тому майстри всього світу додають його в різні варіанти манікюру.

Навіть якщо ви підберете класичне, однотонне фарбування нігтів, то саме глітер пожвавить його і зробить святковим.

Глітер представлений в різних варіаціях: від дрібної, блискучою пудри, до великого, блискучого піску. Якщо хочете блищати немов зірка, то варто засипати всі нігтики великим глітером. Вельми сміливий і яскравий вибір.

Матовий знову не йде з перших позицій за попитом і популярністю. Але в 2019-2020 році будуть популярні холодні відтінки матового манікюру.

Сталевий сірий, болотний зелений, морозний синій – будуть кращими кольорами для створення матового манікюру.

Якщо ви не хочете занадто лаконічний і стандартний варіант, то варто прикрасити нігтики легким принтом, блискучими стразами або фольгою.

Нікого не здивує, що тематика орнаментів взимку набуває святково-затишного вигляду. Деякі нігтики дівчат прикрашає манікюр зі сніжинками, на інших вже – бій курантів і шампанське.

Такі малюнки завжди яскраві, ошатні, адже вони несуть тематичний характер для святкування Нового Року.

Велика кількість страз, фольги, втирки, пластівців юки і інших прикрас – дозволить вам зробити манікюр ще яскравішим і привабливішим.

Для тих дівчат, які просто не можуть відмовитися від флористичного принту, зима 2019-2020 року пропонує квіти в червоному тоні.

Це можуть бути абсолютно будь-які квіти, які можна малювати лаком, акриловими фарбами, викладати з страз або просто використовувати наклейки.

Білий французький манікюр досить стандартна і класична ідея, але вона ніколи не вийде з моди. Немає нічого більш універсального на зимовий період, ніж французький манікюр в білому виконанні.

Стандартна біла зона посмішки, а також класичний рожевий колір нігтьового ложа – запорука вдалого манікюру.

Манікюр зі сніжинками – найактуальніший і з ними завжди можна експериментувати.

Змінюючи форми, зміст картинки, від однієї сніжинки до цілого снігопаду, колірні рішення і фон для основної композиції.

Джерело

Поділись


Новини партнерів