Манікюр 2019-2020: оригінальні ідеї новорічного дизайну нігтів

Новорічна ніч – це казковий момент, коли дуже хочеться виглядати чарівно.

Щороку обов’язково доповнюйте Новорічний манікюр чимось своїм. І трендові ідеї для зустрічі 2020 року не є винятком.

Сучасні майстри представили нам велику кількість цікавих варіантів для новорічного манікюру, які з особливою вишуканістю доповнять ваш святковий образ, і серед цих новинок найкрасивіші дизайни з різноманітними техніками та декором.

За східним календарем господинею року буде металевий білий щур і відповідно затребуваними в новорічному манікюрі будуть нігтьові покриття, які переливаються, і різні блискучі елементи декору.

Також визначилися основні колірні рішення покриттів нігтьових пластин. Наймоднішими кольорами стали білий і сріблястий, численні відтінки сірого кольору, пастельні і нюдові палітри, червоний і багато інших кольорів.

Дуже ефектними стали ідеї манікюру з принтами і малюнками, що є дуже доречними для новорічного торжества. Сніжинки, морозні візерунки, ялинкові прикраси, кумедні мишки і різні малюнки в новорічній тематиці дуже актуальні для цього манікюру.

Якщо взяти за основу ці лаконічні і спокійні відтінки для створення новорічного дизайну нігтів, вийде дуже гарний, і, без сумніву, ніжний ефект.

Красиво виглядають як в однотонному покритті, так і в якості основи під різноманітні тематичні малюнки або візерунки стразами, кристалами Пікс або акцентне нанесення Гліттера і блискучих каміфубукі.

Багаті на тони і півтони палітри дуже вдало поєднуються з блискучим або пісочним орнаментом.

Також дуже вишукано і ніжно виглядає матовий топ в таких відтінках, який можна доповнити символами Нового року, нанести «в’язаний» візерунок з блискітками, або прикрасити покриття дизайном, що переливається.

Завдяки різним декоративним елементам, блискучий і святковий манікюр вважається трендом у всіх сезонах і виглядає на нігтиках будь-якої довжини дуже багато і розкішно.

Срібло чудово виглядає з прохолодними відтінками ніжної палітри, а золото – з теплими. Але з подачі досвідченого майстра, можливі дуже цікаві експерименти.

Прикрасити новорічний манікюр сріблом або золотом можна завдяки елементам фольги, блискучим смужкам френчу, мазками або комбінованим покриттям з використанням блискучих лаків.

Також актуальні для золотого або сріблястого ефекту каміфубукі і гліттер, якими можна зробити акценти на одному-двох нігтиках, або прикрасити всі пальчики.

Для додання манікюру розкішного і неповторного вигляду, дизайнери запропонували прикрашати нігтьові пластини різноманітними кристалами, стразами і камінчиками різних кольорів, форм і розмірів.

Можна викладати гарні зимові і новорічні візерунки у вигляді зірок, сніжинок, смужок або різнобарвного розсипу. Також для того, щоб додати манікюру чарівного сяйва на допомогу прийдуть оригінальні каміфубукі, елементи фольги, гліттер і інші елементи декору.

Нігтьові пластини можна прикрашати акцентуючи нігтики повністю, виділяти частину нігтика, наносити їх у вигляді смужок френчу або градієнтного переходу. Крім усього блискучими нотками можна доповнити новорічні принти і малюнки.

У новорічну ніч кожен з нас вірить в чудеса, і стилісти запропонували в якості новинки спробувати одну з чарівних ідей манікюру. Що може бути прекрасніше неповторного малюнку в тематиці свята? Тільки новорічні зображення, декоровані блискучим декором.

Крім оригінальних сніжинок, ялинкових куль, малюнків зі смішними сніговиками.

Дуже актуальним варіантом буде нанести на нігтики тотемного звіра в різноманітних інтерпретаціях, наприклад, з сиром, з годинником або під ялинкою.

А на піку популярності – сюжетні новорічні і зимові пейзажі, які наносяться на декілька нігтиків і доповнюють один одного. Ці картини як мініатюрні шедеври виглядають воістину чарівно.

А якщо прикрасити їх блискучими стразами, доповнити глітером, сріблястою або будь фольгою в колір малюнків – чарівна новорічна казка стане реальністю на ваших нігтиках.

Багато панянок вибирають для святкових образів яскраві та насичені дизайни нігтиків. У 2020 році можна сміливо зупинятися на червоному, зеленому, синьому та інших кольорах.

Господар року хоч і має інше забарвлення, але жителі піднебесної стверджують, що він без сумніву схвалить будь-які інші відтінки.

Виконуйте манікюр в будь-якому кольорі, який вам сподобався, і прикрашайте, і доповнюйте його декором в новорічній стилістиці. На яскравих покриттях дуже красиво виглядають візерунки білим або срібним кольором, стрази, переливи глітеру і елементи ліплення.

Беріть на замітку топові приклади новорічного манікюру і сміливо прямуйте до свого майстра для втілення бажаного дизайну на нігтиках для зустрічі Нового 2020 року.

Джерело

Поділись


Новини партнерів