Не пропустіть: найгарячіші ідеї манікюру

Змініть френч і червоний лак на унікальний арт, про тренд на який поки не знають ваші подруги.

Знову сидите в кріслі у майстра манікюру і не можете вибрати між двома відтінками бежевого лаку? Пора відкинути в сторону скромність і наважитися змінити звичний дизайн на трендові малюнки і прикраси. Подивіться нашу добірку і ви здивуєтеся, скільки нового з’явилося в індустрії краси, поки ви дотримувалися консервативних поглядів.

Лайн-арт

Зі сфери тату цей тренд перейшов в нейл-арт – тепер дівчата просять у майстрів манікюру зробити не помітні малюнки, а тонкі лінії. Щоб повторити цей дизайн, вам потрібно купити термонаклейки в професійному магазині або взяти художню кисть під номером 0 і акуратно обстригти волоски по краях. Потім змочіть кінчик пензля в чорному гель-лаку і скопіюйте малюнок з вподобаного зображення. Не забудьте покрити нігті шаром бази і тільки потім фінішним топом.

Осінні мотиви

Сніжинки взимку, навесні проліски, фрукти влітку, а восени листочки – без цих атрибутів дівчата не можуть жити. Правда звичні малюнки можна перетворити в стильний дизайн, якщо підійти до манікюру трохи креативніше. Замініть малюнок пензлем на стемпінг, замість глянсового топа нанесіть матове покриття, додайте трохи блиску. Вуаля! Ідеальний осінній манікюр готовий всього за 2 години.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Жду всех желающих на 💅👣. Запись по телефону, WhatsApp, Viber, л. с. 89313599703 #новоедевяткино #девяткино #мурино #спб #аппаратныйманикюр #аппаратныйпедикюр #красивыйманикюр #красивыеручки #красивыеножки #маникюрспб #маникюрновоедевяткино #маникюрмурино #маникюрдевяткино #ручнаяроспись #дизайнногтей #рисункинаногтях #покрытиегельлаком #педикюрновоедевяткино #покрытиеподкутикулу #гельлакспб #шеллак #гельлак #люблюсвоюработу #самасебемастер #фотоногтей #идеальныйманикюр #мастерманикюраспбl

Допис, поширений Алла Дедилова (@dedilova_nails)

Фольга та блискітки

Коли на вулиці похмуро, темніє рано і ось-ось піде перший сніг, хочеться додати в життя яскравості. Правда в офісних умовах особливо не розгуляєшся – доводиться вибирати з малого. Відкладіть неонові кольори і великі стрази до найближчої відпустки, а поки обмежтеся литтям. Купуйте дрібні блискітки, втирку або липку фольгу і нанесіть щось з цього на нігті під час чергового манікюру. Чудовий настрій вам гарантовано!

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Понравилось? Ставь ❤️ 👉🏻@_nails__idei_ . . #маникюр #маникюргель #ногти #ногтидизайн #ногти2019 #ногтилук #ногтифото #nails #nail #naildesign #nailart #педикюр #педикюргель #педикюргельлак #аппаратныйманикюр #аппаратныйпедикюр #красивыйманикюр #красивыеногти #красивыйпедикюр #дизайнногтей #дизайнгельлаком #рисункинаногтях #рисункигельлаком #втиркананогтях #втиркапигмента #матовыеногти #матовыйманикюр #френч #френчманикюр #французскийманикюр

Допис, поширений МАНИКЮР💅🏻ДИЗАЙН НОГТЕЙ🔝 #NAILS (@_nails__idei_)

Джерело

Поділись


Новини партнерів