4 секрети, які миттєво зроблять вас молодшими

У кожної жінки є власний спосіб швидко привести себе в порядок перед важливою зустріччю. Ми пропонуємо вашій увазі ще кілька універсальних секретів.

№1. ЗВОЛОЖУЮЧІ КРАПЛІ ДЛЯ ОЧЕЙ АБО СИНЯ ТУШ

Ніщо так не видає втому, як погляд. За день білки зазвичай тьмяніють, що робить погляд менш яскравим. Щоб оживити його, можна використовувати сині зволожуючі краплі. У них є перевага перед звичайними – вони відбілюють очне яблуко. Інший варіант – зробити ставку на кольорову туш. Чорна зазвичай робить погляд важчим, а ось кольорова підкреслює край очей і їх колір. Найкраще для цього підходить синя туш.

№2. ДОГЛЯНУТІ БРОВИ

Візажисти стверджують: правильна форма брів здатна скинути 10 років. Попросіть фахівця підібрати вам оптимальну форму, а потім тренуйтеся самі. Тіні для брів прийдуть вам на допомогу – ними легко користуватися без ризику переборщити. Відкрити погляд також допоможе світлий консилер, нанесений під бровою і у внутрішніх куточках очей. Тільки стежте за тим, щоб колір консилеру не надто відрізнявся від вашого натурального кольору шкіри.

№3. НЕ НЕХТУЙТЕ ОСНОВОЮ ПІД МАКІЯЖ

Перед використанням тонального засобу (і навіть без нього) нанесіть спеціальний праймер-основу, яка звужує пори і розгладжує шкіру. Він не тільки має ефект фотошопу, але і мінімізує вікові ознаки завдяки пігментам, які відбивають світло.

№4. СВІТЛО ЗСЕРЕДИНИ

В умовах мегаполісу шкіра втрачає блиск і вологу. Створити ілюзію шкіри, яка світиться як після відпустки, допоможуть рум’яна, тон і хайлайтер, нанесені під основу на вилиці і основні частини обличчя. Щоб тональний засіб не скачувався в зморшках, змішайте його зі зволожуючим кремом. Розбавляйте вашим звичайним кремом для обличчя занадто щільні текстури, щоб уникнути ефекту маски і виглядати природно.

Джерело

Поділись


Новини партнерів