Топ-5 процедур для рук: зберігаємо молодість шкіри

За шкірою на руках найпростіше дізнатися вік жінки, тому догляд за цією ніжною зоною вимагає певних зусиль. Якщо спочатку ви можете обходитися одним зволожуючим кремом, з часом виникне необхідність в більш ефективних процедурах, про які ми розповімо далі.

Парафінотерапія

Напевно, одна з найпопулярніших процедур в сучасних салонах. Однак ви також можете спробувати зробити її в домашніх умовах. Парафін прекрасно зволожує шкіру, яка потребує потужного відновлення. Завдяки розігрітому парафіну поживні елементи краще проникають до верхні шари шкіри.

Крем для рук з високим вмістом поживних речовин

Напевно, найдоступніший спосіб підтримки рук в хорошому стані. Але його ефективність найбільше помітна на молодій шкірі, якій ще не потрібне серйозне зволоження. Чим старшими ви стаєте, тим більш насиченим повинен бути склад крему. Використовуйте крем не тільки перед сном, але і після довгого перебування на холодному повітрі або після миття посуду, так як тонка шкіра рук дуже сприйнятлива до різних подразників.

Біоревіталізація

Популярна процедура не тільки для обличчя, але і для рук. Допомагає впоратися з ранніми ознаками старіння. Висока ефективність обумовлена ​​використанням гіалуронової кислоти, комплексу вітамінів групи B і амінокислот. Після ін’єкцій подібного складу тонус шкіри помітно підвищується. Вся справа в стимулюванні вироблення колагену. Щоб досягти максимального ефекту, необхідно відвідати хоча б кілька процедур. Перед тим як записатися в найближчий салон, необхідно проконсультуватися з фахівцем.

Біоармування

Ще одна ін’єкційна процедура, в процесі якої під шкіру вводять філери. Досить радикальний спосіб, до якого можна вдатися в разі сильної занедбаності шкіри. За допомогою спеціальної голки під шкіру вводять препарат, який заповнює порожнечі, тим самим розгладжуючи зморшки. Процедура вимагає консультації грамотного фахівця.

Масаж

Напевно, найприємніший спосіб привести в порядок не тільки шкіру рук, але і при бажанні все тіло. Професійний масажист знає точки, які необхідно задіяти в процесі масажу, щоб досягти максимального ефекту, а саме домогтися рівної підтягнутої шкіри, і зробити це без шкоди. Так що краще всього довіритися в руки фахівця, ніж проводити експерименти самостійно.

Джерело

Поділись


Новини партнерів