5 продуктів для прискорення росту волосся

Сучасна б’юті індустрія пропонує масу варіантів, які допоможуть відростити довге і розкішне волосся. Якщо ви поки не готові до радикальних і дорогих процедур, рекомендуємо звернути увагу на перевірені народні методи, за допомогою яких відростити довге волосся не буде проблемою. Розглянемо 5 поширених продуктів, які активізують ріст волосся:

«Тіамін»

Першість займає вітамін В1, який бере участь в обмінних процесах організму і живить волосяні цибулини. Внаслідок цього волосся росте здоровим і міцним в рази швидше. Купіть в аптеці ампули «Тіаміну» і додавайте його в засоби для волосся. Також можете наносити його на шкіру масажними рухами під час миття голови.

Розмарин

Натуральна олія з розмарину має ряд переваг, серед яких активізація обмінних процесів в організмі, регуляція роботи сальних залоз і неможливість викликати алергію. Додаючи олію в засоби по догляду за волоссям, ви сприяєте появі блиску, здоровому зовнішньому вигляду, прискореному росту і пружності.

Ріпчаста цибуля

Нормалізує циркуляцію крові в шкірних покривах голови, зміцнює волосся і забезпечує йому прискорене зростання. Найкраще зарекомендували себе відвари з цибулиння, настоянки і маски.

Цинк

Даний елемент не тільки покращує стан волосся, але і забезпечує красу і гладкість шкірі, робить міцнішими нігті і допомагає в засвоєнні поживних речовин волосяними фолікулами. Приймаючи вітаміни з вмістом цинку, попередньо проконсультуйтеся з лікарем.

Олія з гарбузового насіння

Допомагає боротися з облисінням, активізує роботу волосяних цибулин і покращує стан шкірних покривів голови. Олію можна застосовувати не тільки рідкої, але і пастоподібної консистенції і у вигляді капсул.

Якщо хочете приготувати маску для росту волосся в домашніх умовах, зверніть увагу на наступний рецепт на основі меду та цибулі. 2 столові ложки відвару з лопуха змішайте зі столовою ложкою цибуляної кашки, чайною ложкою меду і столовою ложкою реп’яхової олії, попередньо підігрітої на водяній бані до температури 38 – 39 градусів. Ретельно перемішайте суміш до однорідності і нанесіть масажними рухами на шкіру голови і прикореневу зону волосся. Утепліть голову шапочкою для душу і махровим рушником і залиште на 20 – 25 хвилин. Змийте маску з волосся теплою водою з шампунем.

Джерело

Поділись


Новини партнерів