Як правильно вибрати консилер для обличчя

Кожна жінка мріє мати ідеальну доглянуту шкіру. Але, на жаль, це дано не всім. Деякі жінки все життя ведуть боротьбу з пігментними плямами, прищами і синцями під очима. Адже всім хочеться гарно виглядати.

Звичайно, змінити свою шкіру ви навряд чи зможете. А ось замаскувати, так. І найкращим засобом для цього стане консилер. Але що це за засіб, який так вправно справляється з недоліками шкіри?

Це засіб найкраще маскує прищі, зморшки і пігментні плями. Власне, він для цього і призначений. Шкіра після застосування консилеру стає дійсно ідеальною. Деякі консилери мають лікувальний ефект. Такий засіб підсушує запалення, підтягує дрібні зморшки і допомагає боротися з пігментними плямами.

Консилер – це не універсальний засіб як, наприклад, тональна основа. У нього є кілька різновидів. Вони відрізняються не тільки за формою і текстурою. Кожен вид допомагає боротися з конкретною проблемою на шкірі.

Консилер у вигляді олівця маскує невеликі запалення, почервоніння і веснянки. А також бореться із зайвим блиском жирної шкіри. Буде краще, якщо текстура даного засобу буде щільною. До його складу входять лікувальні рослини, саліцилова кислота, що дозволяє зменшити запалення.

У консилерів в тубі є зручний аплікатор. Він підходить навіть для чутливої шкіри і дуже добре маскує кола рід очима. Наносити його можна не тільки точково, а й на великі ділянки шкіри досить щільним шаром.

Кремоподібні консилери випускаються в пудреницях або баночках. Засіб вважається універсальним. Він дійсно маскує все. Хочете приховати зморшки? Він вам у цьому допоможе. Веснянки і круги під очима також приховає кремоподібний консилер. Наносити його можна як тональну основу. Також він стане прекрасним доповненням будь-якого тонального крему або основи.

Консилер у вигляді палетки з кількома відтінками також є універсальним. Його використовують в професійному макіяжі. Велика колірна гамма засобу допоможе вам підібрати потрібний колір, щоб приховати саме ваш недолік. Наприклад, яскраво виражені запалені прищі і почервоніння добре можна замаскувати зеленим або темним кольором. Пігментні плями можна заховати за допомогою бузкового відтінку. А помаранчевий і жовтий допоможе замаскувати темні кола під очима.

Консилер здатний приховати будь-який недолік шкіри. З макіяжем, в якому грамотно використаний консилер, дівчина вмить перетворюється і забуває про свої недоліки.

Джерело

 

Поділись


Новини партнерів