6 ранкових б’юті-помилок, які можуть зіпсувати день

Всі люди помиляються, але колись це потрібно припинити. Спробуємо просто зараз покласти край шкідливим звичкам, які більшість з нас із завидною регулярністю повторюють щоранку. Звичайно, від цього ще ніхто не помирав. Однак маленькі зміни ведуть до великої і довгої краси (ну або якось так!).

Не очищати шкіру після сну

Про те, що не можна лягати спати, не знявши макіяж, написані тонни літератури. А от про те, що вранці недостатньо сполоснути обличчя теплою водою – не сказано майже нічого. А між тим, за ніч на шкірі теж дещо накопичується. Оскільки це орган, який безперебійно функціонує 24 години, то ранкове вологе прибирання йому не зашкодить. Краще використовувати пінку або інші засоби легкої текстури, а очищаючі масла, креми і бальзами залишити на вечір. Чим швидшим і «бадьорішим» буде цей процес, тим краще.

Використовувати вранці скраб

Ні, ви звичайно, молодці, що періодично (а деякі і регулярно) відлущують з поверхні шкіри відмерлі частинки. Але тут важливий не тільки процес, але і правильно вибраний для нього час. Справа в тому, що під час процедури пори відкриваються, а тональні засоби, які наносяться потім, волею-неволею, не те, щоб закупорюють, але, так чи інакше, заповнюють порожнечі. Так що процедуру пілінгу краще перенести на вечір, а ранок використовувати для будь-якої швидкої маски.

Приймати гарячий душ

Якщо вам не вистачає тепла – пошукайте його в іншому місці. Душ після пробудження повинен бути тільки контрастним. У всякому разі, для тих, хто планує відправитися «в життя», а не знову в ліжко. Контраст температур будить судини і бадьорить. І тут чималу роль відіграє гель для душу, причому не його очищаючі властивості, а аромат, який він поширює навколо. Вибирайте свіжі цитрусові композиції і допомагайте їм повністю розкритися, активно «збиваючи» засоби мочалкою. Нюх відіграє дуже велику роль в емоційному житті: ноти апельсина, лимона, мандарина, інжиру, вербени, свіжої зелені і м’яти створять правильний настрій на цілий день і допоможуть остаточно прокинутися.

Ігнорувати аплікатори-масажери, які додаються до засобів для області навколо очей

Дренаж і поліпшення кровообігу важливі вранці набагато більше, ніж ввечері. Тому виправдовувати поспіхом власну лінь не варто. Тим більше, що це дійсно працює. Два-три кругових рухи (ніхто не змушує вас в точності виписувати вензелі, намальовані в анотації) швидко розженуть нічні поклади, додадуть свіжості і допоможуть крему увібратися, а значить – не втрачаючи часу, перейти до нанесення макіяжу.

Занадто багато тонального крему і непорозуміння з консілером

Спроба замаскувати сліди недосипання шляхом наполегливого ​​тонування обличчя – дорога в нікуди: і приховати нічого не приховаєте, і краси не додасте. Так, легкі тонуючі засоби і різні ВВ, СС, DD-креми не завжди справляються з раннім підйомом. Так що, зробивши все можливе в плані догляду та не помітивши істотної зміни ситуації, потрібно просто взяти тональний крем з щільним покриттям і нанести його одним рівним шаром. Слово «одним» тут ключове. Останнім часом спостерігається масове божевілля на легких тональних засобах, що відображає моду на природність і натуральність. Так що на цьому полі новинок хоч відбавляй, а ось хороший щільний тон знайти не так вже й просто.

З консилером – інша історія. Незважаючи на те, що він дійсно покликаний маскувати темні кола під очима, абсолютно неправильно наносити його півколом рівно на ці самі місця. Це тільки приверне додаткову увагу. Правильна схема – перевернутий трикутник і подальше гарне растушування. Візажисти втомилися пояснювати, що саме так можна приховати сліди поганої ночі і додати погляду сяйва.

20 шарів туші для створення ефекту «розкритих» очей

Не можна приховувати правду, а вона полягає в тому, що baby doll eyes знову в моді. Особливо це стосується нижніх вій, які, згідно з останніми трендами, повинні просто злипатися і стирчати павуковими лапками (це певною мірою надає образу наївності, молодості і беззахисності). Але одна справа, коли мова йде про свідомо створений імідж, який до слова, не дуже підходить до робочої обстановки офісу. Інше – коли ми переборшили з тушшю по всіх фронтах, намагаючись максимально відкрити очі, зробити їх «ну дуже великими» і приховати свою тимчасову спорідненість з пандою.

Все це надає обличчю неохайного вигляду, адже туш обсипається і ще більше фокусує увагу на проблемній зоні. Більше – не означає краще: хороша туш, що робить свою справу, цілком самодостатня одиниця. Але є один прийом, який непогано рятує очі від слідів недосипання – це кольорова туш.

Джерело

Поділись


Новини партнерів