Краща маска від випадіння волосся! Працює на 100%!

Після пологів у мене почало страшно випадати волосся. Поплакала трохи, заспокоїлася і почала думати, що робити. Побігла в аптеку Віші, Алерана і т. д. – гроші на вітер.

Стала вивчати інтернет у пошуках рятівного засобу, і вже зібралася замовити один, але тут дзвінок мами, я в паніці викладаю свою проблему, а вона:

«Та ти не панікуй! Спробуй маску, якою користувалася твоя тітка, пам’ятаєш, як у неї волосся страшно випадало. Спробуй її, а потім вже буде видно.»

Зробила маску. Після першого застосування волосся стало менше випадати, після другого застосування ще менше. На третій раз гребінець був чистий і ванна теж!

А потім волосся почало рости як на дріжджах, через місяць з’явився йоржик нового волосся, волосся зміцніло і стало блискучим.

Отже, рецепт маски.

Основні інгредієнти:

✔1 столова ложка цибулевого соку (натерти цибулю і віджати)

✔1 столова ложка меду

✔1 жовток

✔1 -2 ст. ложки реп’яхової олії. (кількість олії можна збільшувати, якщо здасться мало, але як правило, цього вистачає)

Застосування:

Виходить досить рідка маса. Наносимо на коріння волосся (я наношу кистю для фарбування волосся), залишок розподіляємо по волоссю. Одягаємо шапочку для душу, закутуємо рушником і ходимо так 1 годину. Потім змиваємо шампунем.

Спочатку робила два рази в тиждень протягом 2-тижнів. Потім для зміцнення результату і кращого росту волосся-1 раз в тиждень. Курс тривав 2 місяці.

Бажаю всім краси, здоров’я і пишної шевелюри! Спробуйте самі і поділіться рецептом з подругами.

PS: Щоб позбутися запаху цибулі, треба сполоснути волосся відваром петрушки.

Джерело

Поділись


Новини партнерів