Короткі стрижки після 30 років – новинки 2018

Тридцять років – чудовий кордон для жінки. Вона перестає соромитися своїх бажань і починає розуміти свою цінність. У такому віці прекрасні панянки остаточно розбираються з особливостями своєї зовнішності, і починають розуміти, що ж варто підкреслити, а що – приховати.

Короткі стрижки можуть кардинально змінити весь образ. Безперечними плюсами згаданих стрижок є відносна легкість їх укладок. Але, важливо, щоб така зачіска не тільки не зіпсувала зовнішній вигляд, а й відповідала внутрішньому духу красуні. Адже часто коротка стрижка заявляє про вміння самостійно розпоряджатися собою, і не залежати від когось, навіть якщо це – найрідніша людина. Тому, якщо вашим завданням в даний момент є знаходження своєї другої половини, варто двічі подумати, вибираючи таку зачіску.

Стрижки для спортивних і високих жінок

Для спортивних і високих дівчат і леді з фігурою «вічний хлопчик» відмінно підійде Пікс. Але, короткий чубчик може відкрити на загальний огляд мімічні зморшки. Тому, не варто відмовлятися від легкої, рваної гривки.

Боб каре

Так само можливим варіантом стане боб-каре. Воно відмінно підійде злегка повним дівчатам. В цьому випадку краще віддати перевагу асиметрії і бічному проділу.

градуйовані каре

Поділись


Новини партнерів