5 хитрощів в оформленні брів, про які ніхто не знає

Візажисти не втомлюються нагадувати нам про те, що одна з основних деталей вашого образу – правильно оформлені брови. Саме від них часто залежить все враження. Дама з акуратними бровами однозначно виглядає більш стильною і доглянутою, брови природної форми підкреслюють природну красу, а ось тонкі, промальовані ниточки можуть миттєво перетворити вас в тітку.

Не використовуйте високопігментовані засоби

Занадто щільна текстура може послужити вам погану службу – брови виглядають більш важкими, а це зовсім не сприяє молодому і свіжому вигляду. Краще віддати перевагу більш м’яким засобам для брів, і, звичайно, обов’язково потрібно знати міру.

Не промальовувати контур

Надмірна деталізація вам теж не потрібна. На вулиці можна побачити чимало дорослих дам, у яких брови виглядають так, наче їх приклеїли, і виглядає це зовсім неестетично. Не виключено також, що ці дами насправді значно молодші, ніж здаються. Якщо ви не хочете повторити цю помилку, відмовтеся від промальовування.

Використовуйте туш для брів

А ось туш для брів – відмінне рішення. По-перше, вона не дає непотрібної чіткої лінії, яка додає вам років. По-друге, колір розподіляється рівномірно.

Не робіть татуаж

Ще одна часта помилка жінок у віці – це татуаж. Звичайно, це досить зручно, однак естетичним таке рішення назвати важко. Краще фарбувати брови самостійно кожен день, але виглядати при цьому більш молодою, свіжою і стильною, ніж щодня ходити в образі тітоньки.

Віддавайте перевагу більш широкій формі брів

Немає нічого гіршого, ніж тонкі, намальовані від руки ниточки брів. Це саме той прийом, який моментально накине вам років. Якщо ви не хочете «постаріти» завчасно, прослідкуйте, щоб форма брів була широкою (але, звичайно, і тут важливо не перестаратися). Ідеальна форма брів для вас – максимально наближена до вашої природної.

Якщо ви не впевнені з тим, що можете впоратися з оформленням брів самі і в домашніх умовах, краще не ризикувати і відправитися до майстра – він підбере для вас ідеальну форму брів, з якою ви будете виглядати набагато молодше.

Поділись


Новини партнерів