Джулія Фокс прокоментувала свій роман з Каньє Вестом

З того часу, як Джулія Фокс почала зустрічатися з Каньє Вестом, хейтери намагалися викрити модель в нещирості. У п’ятничному випуску подкасту “Заборонені плоди” дівчина вирішила відповісти на всі звинувачення. «Люди кажуть: «О, ти тут лише заради слави, впливу, заради грошей». Дорогі, давайте начистоту: я зустрічалася з мільярдерами все своє доросле життя», – заявила вона.

Фокс зізналася, що в юності справді прагнула популярності, проте з віком її пріоритети змінилися. Зараз Джулія хоче присвятити себе творчості та «створенню нового». «Це кумедно – я в центрі уваги, але мені це зовсім не цікаво, – додала вона. — Зараз для мене набагато важливіше, щоб люди дивилися фільми за моєю участю, читали мої книги».

Очевидно, критичні коментарі на адресу моделі посипалися після того, як вона поділилася подробицями їх з Каньє відносин. Джулія розповіла, що репер одного разу заповнив цілий готельний номер дизайнерськими нарядами, купленими спеціально для неї. «Це мрія кожної дівчини, – заявила вона. — Тоді я почувала себе Попелюшкою. Я не знаю, як йому це вдалося… Хто взагалі робить такі речі на другому побаченні? Або на будь-якому іншому!»

Читайте також: Памела Андерсон подала на розлучення із п’ятим чоловіком через рік після весілля

Поділись


Новини партнерів