Памела Андерсон подала на розлучення із п’ятим чоловіком через рік після весілля

Памела Андерсон подала на розлучення зі своїм п’ятим чоловіком, охоронцем Деном Хейхерстом, лише через рік після весілля. Західним журналістам про це стало відомо від джерела, близького до пари, пізніше підтвердив інформацію і представник актриси.

Інсайдер заявив виданню Page Six, що розлучитися з чоловіком зірка серіалу “Рятувальники Малібу” побажала, тому що він був “поганою, недоброю людиною і не підтримував її”. Шлюбний процес проходитиме в рідній для Андерсон Канаді, де вона і Ден жили після весілля напередодні Різдва 2020 року.

Інсайдер також назвав короткий союз Памели та Дена “пандемічним вихором”, який вщух. Раніше Хейхерст був охоронцем Андерсона, перш ніж почався їх роман. Джерело, близьке до пари, відзначило, що, хоча спочатку пандемія була щасливим часом для них, спільний карантин у результаті призвів до охолодження почуттів.

Вони краще впізнали один одного і, при цьому, Памела зрозуміла, що Ден насправді не той, хто їй потрібний. В даний час між ними немає дружніх стосунків, тому що вона вирішила, що у них немає нічого спільного, він не ставився до неї так, як вона хотіла б, – додав інсайдер.

Знайомий пари зазначає, що, незважаючи на сварки, Ден хотів налагодити сімейні стосунки, але Памела, мабуть, розчарувалася у партнері.

Спочатку вона говорила, що їй приємно бути зі звичайним хлопцем, який може поміняти лампочку, але, зрештою, хоча лампочка це добре, він не міг задовольнити інші її потреби, – сказав співрозмовник Page Six.

Особисте життя Андерсон неодноразово опинялося в центрі уваги репортерів і завжди бурхливо обговорювалося. Найвідоміший її шлюб – з барабанщиком Mötley Crüe Томмі Лі, від якого у неї є сини: 23-річний Брендон та 22-річний Ділан. Бурхливе сімейне життя пари та скандал зі зливом їхнього секс-відео послужили основою для нового серіалу Hulu “Пем і Томмі”, де головні ролі зіграли Лілі Джеймс і Себастіан Стен. Сама Андерсон, як повідомлялося, зйомки не схвалила.

Андерсон також раніше була одружена з музикантом Кідом Роком та музичним продюсером Ріком Саломоном (за нього вона виходила заміж двічі). Її шлюб із голлівудським продюсером Джоном Пітерсом, який вона уклала у січні 2020 року, тривав лише 12 днів.

В останні роки Памела також відома як громадянська активістка. Вона виступала на захист засновника WikiLeaks Джуліана Ассанжа, підтримувала боротьбу за права тварин, висловлювалася проти сексуального насильства та порнографії.

Читайте також: Надія Мейхер показала стильний образ в модному пальто

Поділись


Новини партнерів