Японський лікар назвав дієвий напій для зниження тиску

Лікар із Японії Хіросіге Ітакура розповів, за допомогою якого напою потрібно контролювати кров’яний тиск. Лікар заявив, що найкращим напоєм для зниження тиску є кава.

Фахівець пояснив, що до такого напою гіпертоніки обов’язково повинні додавати шматочок лимона або кілька крапель оцту. Щоб досягти ефекту, лікарі рекомендують щодня вживати не менше 3 чашок кави. За його словами, у такий спосіб можна підтримувати дії поліфенолів. Лікар також додав, що специфічна гіркота цього напою забезпечується за рахунок хлорогенової кислоти, і вона має унікальні властивості. Справа в тому, що хлорогенова кислота забезпечує антибактеріальний ефект.

Крім того, в ході численних досліджень вчені довели, що ця кислота знижує ризик розвитку атеросклерозу, короткозорості та хвороби печінки. Крім того, японський лікар рекомендує пити каву тим, хто хоче скинути зайву вагу, оскільки напій допомагає прискорювати спалювання жиру. Хлорогенова кислота також має несподіваний ефект для здоров’я гіпертоніків. Вона здатна зменшити утворення бляшок на стінках судин та захистити ендотеліальні клітини.

Поділись


Новини партнерів