Пенелопа Крус відверто розповіла про кар’єру та особисте життя

47-річна Пенелопа Крус стала героїнею нового номера журналу Variety – актриса взяла участь у фотосесії та поговорила з кореспондентом видання. В інтерв’ю Крус розповіла про роботу в кіно та особисте життя.

Актриса, яка нещодавно отримала приз за найкращу жіночу роль на Венеціанському кінофестивалі за роботу у фільмі “Паралельні матері”, зізнається, що пріоритетом для неї є їхні із чоловіком Хав’єром Бардемом діти — 10-річний Леонардо та восьмирічна Лео.

Я люблю зніматися, але не відчуваю потреби робити це увесь час. Я була з тих, хто прокидається серед ночі, щоби відповісти на електронні листи. Це був не той ритм, в якому я хотіла б жити, – сказала вона.

У фільмі актриса зіграла одиноку матір, дитину якої в пологовому будинку випадково переплутали з іншим малюком. Пропозицію знятися у фільмі вона отримала від Педро Альмодовара у розпал пандемії, і тоді для неї це стало проблиском на горизонті у “шалені часи”.

Пандемія коронавірусу, до речі, допомогла актрисі по-іншому подивитись і на своє життя, і роботу. Тепер вона зосереджена на створенні та продюсуванні невеликих фільмів, хоча з Голлівудом Крус розлучатися не поспішає і зараз знімається у фільмі “Код 355”, де її колегами виступають Джесіка Честейн, Люпіта Ніонго, Діана Крюгер та інші зірки.

Читайте також: Слава Камінська прокоментувала зухвалу витівку Вікторії Сміюхи

Поділись


Новини партнерів