Слава Камінська прокоментувала зухвалу витівку Вікторії Сміюхи

Екс-солістка групи «НеАнгели» Слава Камінська висловилася про свою колишню колегу Вікторію Сміюху, назвавши її невдячною.

«Мені здавалося, що історія гурту «НеАнгели» – це був гарний роман. Ціла музична епоха, яка мала закінчитися красиво. Я дуже люблю гумор і він абсолютно різний, але це, як мінімум, не смішно. Це вульгарно. Ножем Віка розрізала не мене, вона розрізає любов і повагу до всіх своїх і моїх шанувальників. Ну що ж, саме так Віка вирішила в черговий раз але вже символічно висловити свою подяку групі, в якій вона пропрацювала так багато років і це її «дякую» команді, яка так багато для неї зробила. PS А я вас не підведу! З любов’ю, Ваша Слава. І так, звільни Піарщицю. Хайпу навела, але чи в плюс він?», – зазначила артистка.

Причиною такого різкого висловлювання стало нещодавнє відео, на якому Вікторія розрізає торт з фото Камінської. У підписі до публікації Вікторія зауважила, що вона самодостатня артистка і в неї почалася нова історія, а потім натякнула, що Слава все ще продовжує піаритися на гурті.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от VIKTORIA (@vikanablack)

Додамо, стосунки між Вікторією та Славою завжди були натягнутими, дівчатам часом було складно порозумітися, про що вони самі зізнавалися не раз.

Читайте також: Lama вірверто розповіла про нові стосунки

Поділись


Новини партнерів