Брітні Спірс звинуватила матір у тому, що та була на боці батька в історії з опікунством: “Вона зруйнувала моє життя”

Стали відомі нові подробиці битви за свободу від опіки 39-річної Брітні Спірс. Учора співачка опублікувала у своєму інстаграмі новий пост, у якому звинуватила у знущаннях та розпорядженні її життям упродовж 13 довгих років не лише батька Джеймі Спірса, а й матір Лінн. У пості, який Спірс пізніше видалила, вона заявила, що її мама хоч і воліла завжди залишатися в тіні цієї скандальної історії але з першого дня мала безпосереднє відношення до опіки над нею.

Найнебезпечніший звір у світі – це мовчазна усміхнена жінка. Можливо, мій батько і почав опікунство наді мною 13 років тому, але багато хто не знає, що цю ідею йому подала саме моя мама. Я ніколи не поверну ті роки назад… Вона таємно зруйнувала моє життя,- заявила Спірс.

Брітні також згадала бізнес-менеджера Лу Тейлор, яка тривалий час не лише займалася робочими питаннями зірки, а й контролювала інші сфери її життя. Спірс заявила, що саме Лу Тейлор та її мати Лінн посприяли опікунству Джеймі, тому що він сам “був недостатньо розумний” для здійснення такої ідеї.

Але сьогодні ввечері я посміхатимуся, знаючи, що попереду мене чекає нове життя, — так Брітні завершила свою емоційну публікацію.

Натяк на проблемне опікунство Брітні Спірс зробила і у своєму недавньому пості, присвяченому Хеллоувіну. Співачка приміряла образ жертви вбивства. Спірс опублікувала фото, на якому вона, забруднена штучною кров’ю, лежить на підлозі в кайданках. Спірс розповіла детективну історію, в якій багато шанувальників знайшли багато спільного з подіями із реального життя зірки. У цьому пості Брітні кілька разів згадує свою “чудову родину”, якої чомусь не було поруч, коли вона її потребувала.

Минуло цілих 13 років, тож я трохи заіржавіла! Мама і тато, тепер я можу самостійно їздити за кермом, — натякнула Брітні на те, що більше не потребує опіки з боку батьків.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Britney Spears (@britneyspears)

Поряд із цим у розпорядженні таблоїда TMZ опинилися нові юридичні документи, в яких Джеймі Спірс викладає свою позицію щодо продовження опікунства над донькою. З них стає зрозуміло, що Джеймі не має наміру далі виконувати обов’язки опікуна Брітні і готовий повністю закрити цю сторінку свого життя.

Опікунство має припинитися. Нині. Немає жодної причини, щоб хоч на секунду затримувати це рішення. Джеймі готовий обговорити негайне припинення опікунства без будь-яких застережень та винятків, — йдеться у нових документах.

Там же уточнюється, що Джеймі завжди діяв на користь доньки і готовий до абсолютно прозорої передачі своїх прав. Уточнюється, що батько зірки незалежно від фінального рішення суду найближчим часом передасть усі файли та матеріали команді адвокатів Брітні.

Раніше Брітні Спірс через суд добилася того, що її батько Джеймі більше не розпоряджається її фінансами. Питання про повне усунення Джеймі з посади опікуна доньки ще вирішить на чергових засіданнях у справі в листопаді. Фактично ж батько зірки вже два роки не виконує своїх обов’язків: через проблеми зі здоров’ям він передав ці повноваження своїй особистій помічниці Джоді Монтгомері. Брітні Спірс поки що вирішила відкласти весілля зі своїм коханим Семом Асгарі до завершення судового процесу у справі про опіку.

Читайте також: Катерина Реп’яхова розповіла, як Віктор Павлік почувається у ролі батька

Поділись


Новини партнерів