Катерина Реп’яхова розповіла, як Віктор Павлік почувається у ролі батька

Четверта дружина 55-річного українського співака Віктора Павліка, 27-річна Катерина Реп’яхова зізналася, що музикант – чудовий батько та у своєму віці дуже усвідомлено та серйозно підходить до виховання спільного сина пари – Михайла. Про це вона написала в Instagram.

Реп’яхова поділилася зворушливими фото батька та маленького сина.

Дружина музиканта запитала його, як це – бути татом у 55 років? Вона навела відповідь чоловіка: «Я розумію кожен день, проведений із сином. Я ціную. Я хочу проживати рік, як кілька років із ним».

«Наше батьківство було усвідомленим та бажаним. І я ні на мить не пошкодувала, що обрала Віктора Павліка в якості батька своєму синові. Я не побачила до цього дня жодного мінусу в пізньому батьківстві. Я щодня знаходжу лише плюси. Ми пишаємось нашим татом і дуже його любимо», – написала Реп’яхова.

До речі, нещодавно між колишньою дружиною Павліка і матір’ю сина Павла Ларисою Созаєвою, і нинішньою дружиною артиста Катериною спалахнув мережевий скандал. Лариса заявила зі своєї сторінки в соцмережі, що музикант виганяє її із 4-кімнатної квартири, яка досі перебуває у кредиті. Вона також навела текст повідомлення від дружини співака, де та запропонувала продати нерухомість і частину виручених грошей віддати Созаєвій на покупку меншої квартири. Інакше Катерина заявила, що звернеться до суду.

Катерина Реп’яхова, у свою чергу, розповіла в Instagram про те, в якому жалюгідному стані прибував Павлік у момент їхнього знайомства – він пив, виходив на сцену в стані сильного алкогольного сп’яніння і неохайний, зривав концерти. Катерина заявила, що допомогла артисту подолати згубну звичку та повернутися до повноцінного життя.

Читайте також: Ксенія Мішина та Олександр Еллерт розлучилися

Поділись


Новини партнерів