Ксенія Мішина та Олександр Еллерт розлучилися

Останні півроку Ксенія Мішина та Олександр Еллерт мучать шанувальників здогадками про свій роман: зірки роблять заяви про розлучення, а потім освідчуються один одному у коханні. Зрозуміло, що фанати не можуть зрозуміти, що ж відбувається між ними.

Так, популярна українська актриса Ксенія Мішина вирішила нарешті розставити всі крапки над “і”, розповівши, які стосунки пов’язують її з переможцем першого сезону шоу “Холостячка”.

У своєму Instagram-акаунті Ксенія опублікувала історію, заявивши, що вони з Олександром Еллертом більше не разом:

Багато питань на ту саму тему, тому відповідаю відразу всім. Ми не маємо стосунків і ми не разом.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от & (@holostyak_ukraine)

Потім акторка відповіла на запитання про те, що вона б не змогла просити у стосунках. Мішина сказала, що ніколи не стала б миритися з аб’юзом і зрадами.

Також Ксенія зауважила, що дуже складно будувати стосунки з інфантильними та маніпулятивними партнерами. Багато шанувальників розцінили цю заяву як “камінь в город” Еллерта.

Нагадаємо, що Ксенія Мішина та Олександр Еллерт почали будувати відносини одразу після закінчення проекту “Холостячка” на телеканалі СТБ. Казкова історія кохання швидко закінчилася з ініціативи актриси. Мішина написала великий пост у своєму Instagram-акаунті, заявивши, що роман зі сценаристом “Кварталу 95” став для неї справжньою драмою та зрадою по відношенню до її сина.

Пізніше в Мережі з’явилися чутки про те, що Мішина та Еллерт помирилися. Пару неодноразово бачили разом на вечірках, відпочинку та у кафе. А сам переможець “Холостячки” публічно освідчувався в коханні актрисі.

Читайте також: Оля Полякова попрощалася з “Королевою ночі”

Поділись


Новини партнерів