Оля Полякова попрощалася з “Королевою ночі”

Своїм концертом у київському Палаці спорту Оля Полякова завершила епоху “Королеви Ночі” і відразу заявила про підготовку нового шоу!

“Королева ночі” став одним із найгучніших проектів українського шоу-бізнесу, який приніс Олі Поляковій статус “найгастролюючої співачки” в країні. Загалом Полякова виходила із цим шоу до глядачів близько 400 разів, що є абсолютним рекордом. Сумарно цю програму побачило близько 10 мільйонів людей, включаючи стадіонний виступ у Львові (35 тисяч осіб), десятки трансляцій на телебаченні та два всеукраїнські тури.

На брифінгу співачка зізналася, що вже працює з командою над концептуально новим шоу “Доросла дівчинка”, яке за прогнозами український глядач побачить уже навесні 2022 року.

Фінальний концерт у Палаці Спорту не обійшовся без цілого ряду спецсюрпризів. Оля Полякова представила публіці нову пісню, що ще не вийшла: україномовний дует з DZIDZIO “Щасливі люди”. Цей трек стане саундтреком до різдвяної комедії “Зірки за обміном”, спродюсованої співачкою, яка вийде у прокат 1 січня 2022 року. Вперше на сцені Палацу Спорту прозвучали хіти з репертуару Полякової, які раніше не входили до оригінальної програми “Королева Ночі”: “Білий танець”, “Нічна жриця”, “Гей, секундочку” та “Доросла дівчинка”.

Традиційно “Королева Ночі” вразила глядачів своїми сценічними масштабами. Для учасників шоу було пошито 183 костюми, з них понад десяток костюмів та образів за вечір міняє сама співачка. Загалом для реалізації шоу-програми знадобилося 650 світлових приладів, а загальна вага світла, декорацій, обладнання, реквізиту, всієї необхідної техніки становила 245 тонн. Сама сцена-трансформер була розроблена за спецзамовленням і включала дев’ять сценічних майданчиків.

Читайте також: Ірина Федишин разом з чоловіком та синами влаштувала відпустку

Поділись


Новини партнерів