Кріссі Тейген поділилася своїми емоціями через рік після втрати дитини

Рік тому у Кріссі Тейген і її чоловіка Джона Ледженда сталося велике горе – модель, яка була на 20-му тижні вагітності, втратила дитину. До сих пір 35-річна Кріссі не може змиритися з втратою і все ще важко переживає її. Вчора, в День синів в США, вона згадала про їхнього сина Джека (малюкові вони встигли дати ім’я) і присвятила йому пронизливий пост.

Присвячую це синові, який у нас майже з’явився. Рік тому ти заподіяв мені найсильніший біль, який я тільки могла собі уявити, щоб показати, що я можу пережити що завгодно, навіть якщо не хотіла цього. Мені не вдалося подбати про тебе, але ти прийшов і пішов, щоб змусити мене любити себе і піклуватися про себе, тому що наші тіла дорогоцінні, а життя – це диво. Мені сказали, що стане легше, але поки цього не сталося. Мама і тато будуть любити тебе вічно, – написала вона.

Кріссі також поділилася кадром з лікарняної палати, який був зроблений відразу після викидня. Тейген критикували за те, що вона нібито піариться на своєму горі, публікуючи особисті знімки і розповідаючи деталі про викидень. Однак зірка говорила, що вона хотіла назавжди запам’ятати цей момент.

Після втрати дитини Кріссі, за її словами, більше не зможе стати матір’ю. Під час третьої вагітності у зірки була сильна кровотеча, яка для її малюка виявилася фатальною. Ймовірно, проблеми зі здоров’ям вплинули на її репродуктивну систему і позбавили можливості завагітніти і народити дитину в майбутньому.

Пара, шлюб якої триває вісім років, виховує двох дітей: п’ятирічну доньку Луну і трирічного сина Майлза. Обидва вони були зачаті за допомогою ЕКЗ.

Читайте також: Співака R. Kelly визнали винним у педофілії і торгівлі людьми

Поділись


Новини партнерів