З Брітні Спірс зняли всі звинувачення у справі про напад на домробітницю

Колишній менеджер Брітні Спірс заявив, що вона може залишитися під опікою до кінця життя

Принаймні однією проблемою в житті 39-річної Брітні Спірс стало менше. З співачки зняли всі звинувачення у справі про напад на хатню робітницю.

Нагадаємо, що минулого місяця помічниця співачки по господарству заявила, що між нею і Брітні сталася сварка, в результаті якої зірка нібито вибила телефон у неї з рук, а потім вдарила. Але, за словами окружного прокурора Еріка Насаренко, доказів для порушення справи щодо Спірс правоохоронні органи не знайшли, тому Брітні нічого не загрожує.

Не було достатніх доказів того, що стався злочин. Крім того, на тілі домробітниці не було виявлено пошкоджень. Також не було суттєвих пошкоджень на телефоні, – наводить його слова видання Variety.

Адвокат Брітні Спірс Метью Розенгарт заявив, що цей інцидент навмисно роздула бульварна преса, і якби він не був пов’язаний з ім’ям Брітні, він взагалі ніколи не був би висвітлений.

Ми раді, що прокуратура вчинила правильно. На жаль, очевидно, що деякі люди так нічому і не навчилися з минулого досвіду, і ми щиро сподіваємося, що засоби масової інформації та інші будуть з більшою повагою ставитися до міс Спірс в майбутньому,

– сказав він.

Зараз Брітні разом з її адвокатом зосередиться на судовій битві проти її батька Джеймі, якого зірка хоче відсторонити від посади опікуна. Днями Джеймі Спірс заявив, що складе з себе опікунські повноваження, але з тією умовою, що донька виплатить йому два мільйони доларів в якості відступних.

Читайте також: Батько Брітні Спірс вимагає від неї два мільйони доларів відступних за відмову від опікунства

Поділись


Новини партнерів