Disney розірвала всі контракти з Скарлетт Йоганссон

Компанія Disney припинила свої зв’язки і завершила майбутні проекти з актрисою Скарлетт Йоганссон. Про це повідомляє портал Giant Freakin Robot з посиланням на джерела.

Повідомляється, що студія заморозила виробництво раніше анонсованої картини “Вежа жаху”, заснованої на атракціоні “Діснейленду”. Актриса повинна була взяти в ній участь.

Також, за інформацією видання, “мишачий будинок” планував запустити ряд проектів із залученням виконавиці ролі Наташі Романофф, про які поки не оголошувалося офіційно. Тепер же їх розробка припинена.

Цікаво, що ще незадовго до прем’єри “Чорної вдови” глава Marvel (дочірньої компанії Disney) Кевін Файг розповідав про роботу зі Скарлетт і новий фільм в інтерв’ю. Він був у захваті від того, що нарешті побачив випуск сольного фільму про Наташу Романофф.

У липні стало відомо, що Скарлетт Йоганссон подала в суд на Disney за порушення контракту на онлайн-покази фільму “Чорна вдова”. Її контракт передбачав винагороду в залежності від касових зборів у кінотеатрах і не передбачав прем’єрного онлайн-стримінгу фільму.

Читайте також: Красивое покрывало на кровать – главное украшение интерьера комнаты

Поділись


Новини партнерів