Джонні Депп розповів про бойкот з боку Голлівуду після звинувачень Ембер Герд

Справа про наклеп, яку 58-річний Джонні Депп програв в суді (він був визнаний винним у побитті 35-річної екс-дружини Ембер Герд), вартувала акторові занадто дорого. Причому як в прямому, так і в переносному сенсі: репутація Деппа сильно постраждала, а його акторська кар’єра опинилася під великою загрозою.

Днями Депп дав перше інтерв’ю після скандального судового розгляду і заявив, що в Голлівуді йому оголосили бойкот – останній фільм з його участю, “Великий”, до сих пір не вийшов в прокат в США.

“Ми пообіцяли людям, що не будемо експлуатувати цю історію, що фільм буде достойним поваги. Я вважаю, що виконав свою частину угоди, але ті, хто приєднався до проекту пізніше (компанія MGM), також повинні виконати свою частину.

Деякі фільми зачіпають людей, і це впливає на тих. А фільм не покажуть в кіно. Через те, що Голлівуд мене бойкотує? Всього одна людина, один актор потрапив в неприємну і заплутану ситуацію за останні кілька років?”

– сказав він в інтерв’ю The Times.

У фільмі Депп зіграв військового фотографа Еджін Сміта, який зняв репортаж в японському місті Мінамата, де сталася екологічна катастрофа в 70-і роки минулого століття.

Режисер фільму Ендрю Левітас заявив, що MGM “ховає” його фільм через судову тяганину Деппа.

Незважаючи на скандал навколо його імені, в наступному місяці Деппа нагородять на кінофестивалі в Сан-Себастьяні – йому вручать премію за видатний внесок у світове кіно. Відзначать його заслуги і на майбутньому Міжнародному кінофестивалі в Карлових Варах.

Нагадаємо, що Джонні Депп судився з виданням The Sun, в якому в 2018 році була опублікована стаття про побиття актором його дружини Ембер Герд. Актор “Піратів Карибського моря” називав публікацію наклепом. Після свідчень Герд, яка заявила в суді, що піддавалася систематичному домашньому насильству з боку чоловіка, Депп був визнаний винним в її побитті.

Всі звинувачення на свою адресу актор заперечує і здаватися не збирається. Зараз він домагається покарання для колишньої дружини за привласнення отриманих їй при розлученні семи мільйонів доларів, які, за її словами, вона віддала на благодійність.

Читайте також: Батько Брітні Спірс залишить поста її опікуна тільки коли “прийде час”

Поділись


Новини партнерів