Батько Брітні Спірс залишить поста її опікуна тільки коли “прийде час”

Незважаючи на те, що деякі західні ЗМІ вчора повідомили, що батько 39-річної Брітні Спірс Джеймі склав із себе опікунські повноваження, він поки цього не зробив. У заяві його адвокатів повідомляється, що Джеймі дійсно готовий це зробити, але лише коли прийде відповідний час.

Насправді немає ніяких фактичних підстав для відсторонення містера Спірса з посади хранителя майна доньки. І це спірне питання, чи буде зараз зміна зберігача відповідати інтересам міс Спірс. Містер Спірс готовий піти у відставку, коли прийде час, але зміна опікуна повинна бути упорядкованою і включати вирішення питань, що знаходяться на розгляді суду,- йдеться в ньому.

В судовому документі адвокати Джеймі стверджують, що він допоміг своїй доньці в той час, коли вона “перебувала в кризі і відчайдушно потребувала допомоги” після того, як “постраждала психічно і емоційно” і “піддавалася маніпуляціям і зазнавала фінансових труднощів”.

Містер Спірс прийшов на допомогу своїй доньці, щоб захистити її, – сказано в ньому.

У документі також стверджується, що Джеймі Спірс має намір працювати з судом і новим адвокатом своєї доньки, щоб підготуватися до передачі справ її новому опікунові.

Через своїх адвокатів Джеймі заявив, що незалежно від своєї офіційної посади він завжди буде любити доньку і діяти у відповідності з її інтересами.

Нагадаємо, що опікуном своєї доньки Джеймі Спірс став 13 років тому. Останні роки він розпоряджався її фінансами. Виступаючи в суді в червні, Брітні розповіла, що всі ці роки її життя було суцільним кошмаром: її змушували працювати без вихідних, контролювали її особисте і сексуальне життя, накачували наркотиками і насильно відправляли на лікування в Рехаб. Вона вимагає відсторонення свого батька з посади опікуна і справедливого покарання для нього.

Читайте також: Міла Куніс і Ештон Кутчер оригінально відповіли на критику їхніх методів виховання дітей

Поділись


Новини партнерів