Міла Куніс і Ештон Кутчер оригінально відповіли на критику їхніх методів виховання дітей

37-річна Міла Куніс і 43-річний Ештон Кутчер запросто могли б позмагатися в гуморі ще з одними голлівудськими любителями пожартувати – зоряною парою Блейк Лайвлі і Раяном Рейнольдсом. Кілька годин тому Ештон в черговий раз порадував своїх передплатників, опублікувавши новий ролик з домашнього архіву.

На цьому відео Мила і Ештон купають своїх дітей, шестирічну дочку Ваєтт і чотирирічного сина Димитрія (самі малюки в кадр не потрапили – лише чути, як вони співають пісні). Ролик став відповіддю на коментар зіркових батьків, який вони дали в одному з недавніх подкастів, про те, як часто їхні діти приймають душ. Тоді Кутчер жартома заявив, що вони не купають дітей до того моменту, поки не побачать на них сліди бруду.

Ця відповідь Ештона породила бурхливу дискусію в мережі і серед його зіркових колег про те, як часто людям в цілому варто приймати душ. Пожартувати на цю тему Міла з Ештоном якраз і вирішили в новому ролику.

Ти ллєш на дітей воду? Ти намагаєшся їх розтопити? Що відбувається? – з подивом запитує Кутчер в ролику свою дружину.

Це вже четвертий раз на цьому тижні! Природні масла на їхньому тілі будуть знищені! Чого ти намагаєшся досягти? – продовжує жартувати Ештон, після чого Міла крізь сміх погоджується, що чотири купання за тиждень – це дійсно дуже багато.

Нагадаємо, що в липневому подкасті за участю пари з їх думкою відразу ж погодилися подружжя Крістен Белл і Декс Шепард: вони зізналися, що більше не бачать необхідності купати дітей щовечора і можуть не робити цього протягом декількох днів поспіль.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Ashton Kutcher (@aplusk)

Читайте також: Alyona Alyona пояснила свою участь в дрифті на Софійській площі

Поділись


Новини партнерів