Донька Емінема здійснила камінг-аут як небінарна персона

Не встигли вщухнути пристрасті з приводу недавньої спроби суїциду колишньої дружини Емінема, 46-річної Кімберлі Енн Скотт, як новини сім’ї 48-річного репера знову на порядку денному. На цей раз в центрі уваги ЗМІ опинилася 19-річна донька Кімберлі – Вітні, яку Емінем удочерив ще дівчинкою. Днями Вітні зробила камінг-аут як небінарна персона і попросила називати її Стіві. Цю заяву вона зробила в TikTok, і сім’я її підтримала.

Стіві опублікував слайд-шоу своїх фотографій в підлітковому віці з підписом “вона”, які потім змінилися актуальними фото зі словом “вони”. Стіві дозволяє звертатися до нього в чоловічому роді (використовуючи займенник “він”) і жіночому ( “вона”), а також у множині ( “вони”).

Публікуючи свої фото з короткою стрижкою і пірсингом в носі, Стіві написав: “Дивіться, як я стаю більш упевненим в собі” і “Я постійно росту і змінююся”, поставивши хештеги “гендерно мінливий”, “бі” і “небінарний” в декількох постах. Пост із заявою про небінарність відзначила лайком 25-річна сестра Стіві Гейлі Джейд, висловивши свою підтримку.

@st0nedc0wforever growing and changing <3 #greenscreen #genderfluid #bi #life

♬ original sound – THXOC

Читайте також: Юрій Нікітін відверто розповів про спокуси в роботі з жіночими колективами

Поділись


Новини партнерів