Юрій Нікітін відверто розповів про спокуси в роботі з жіночими колективами

Знаменитий український продюсер Юрій Нікітін нещодавно став героєм програми “В гостях у Дмитра Гордона”. У бесіді він розповів багато особистого. Зокрема, озвучив правду, з якими спокусами стикається у своїй роботі.

Юрій Нікітін раніше працював з Іриною Білик, також під його крилом були НеАнгели і NikitA. Зараз він займається Вєркою Сердючкою і групою KAZKA.

Відповідаючи на питання Дмитра Гордона, він був змушений торкнутися теми відносин з підопічними. Так, за словами Нікітіна, його постійно долали спокуси. Через це він не раз потрапляв в неприємності.

Спокуси виникають, Діма, так. І через такі спокуси у мене було багато різних неприємних моментів в житті. Ці спокуси, в загальному, до них і привели. Тому виникають спокуси? Так, виникають.

Але з роками прийшло розуміння, що не варто відмовлятися від роботи з жіночими колективами, потрібно просто почати ставитися до всього, як до роботи.

Я просто перестав звертати увагу на спокуси. Я сказав, що для мене це більше не спокуса. Для мене це виключно робота – і нічого, крім роботи. Ну, напевно, я просто виріс, Діма. Я став старшим.

Читайте також: Alyona Alyona пояснила свою участь в дрифті на Софійській площі

Поділись


Новини партнерів