Кеті Перрі сходила на йогу з колишньою дружиною Орландо Блума Мірандою Керр

Кетті Перрі

Дружні стосунки між колишньою і теперішньою жінками Орландо Блума радують шанувальників і тієї й іншої. 36-річна співачка Кеті Перрі відвідала заняття з йоги, організоване екс-дружиною Блума, 38-річною Мірандою Керр, і, навіть, прорекламувала косметику її бренду у себе в Instagram.

Провела велнес-день разом з моєю подругою Мірандою Керр і її брендом, – написала артистка. Вона уточнила, що вперше зайнялася йогою з того моменту, як була вагітна.

Давайте просто скажемо, що мені сподобалася шавасана,- додала вона.

44-річний Орландо Блум, наречений Кеті, залишив милий коментар під фото своєї коханої:

Ви обидві – наймиліші. Я пропускаю все найцікавіше, – написав він, теж попутно рекламуючи косметику своєї колишньої дружини.

Актор “Володаря кілець” отримав шквал схвальних коментарів від шанувальників – чотирьом тисячам осіб припало до душі його висловлювання.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от KATY PERRY (@katyperry)

Дійсно, нечасто зустрінеш, коли пара після розлучення залишається в настільки добрих відносинах.

Орландо Блум і Міранда Керр розлучилися в 2013 році після трьох років шлюбу, вони разом виховують 10-річного сина Флінна. Хлопчик часто проводить час не тільки з батьком, але й з його нареченою Кеті. Минулого місяця вони навіть разом їздили у відпустку до Венеції.

Після того, як у Орландо і Кеті влітку минулого року народилася дочка Дейзі Давши, батьки стали ще частіше проводити час з обома дітьми. Орландо Блум з Кеті Перрі хотіли одружитися минулого літа, але весілля довелося відкласти через пандемію коронавірусу. Хоча деякі вважають, що пара одружилася таємно, але ніяких підтверджень цьому зірки не давали.

У Керр, крім Флінна, також є двоє молодших синів від чоловіка Евана Шпігеля.

Читайте також: Емма Бантон вийшла заміж за Джейда Джонса після 23 років спільного життя

Поділись


Новини партнерів