Емма Бантон вийшла заміж за Джейда Джонса після 23 років спільного життя

45-річна британська співачка і екс-солістка Spice Girls Емма Бантон вийшла заміж за свого 42-річного коханого, британського співака Джейда Джонса. Пов’язати себе узами шлюбу пара вирішила після 23 років спільного життя – за цей час у них народилося двоє дітей.

Фотографіями з тихого сімейного свята Емма і Джейд поділилися в своєму Instadram. Для торжества Бантон вибрала білосніжну сукню довжиною трохи вище коліна з довгим шлейфом, а Джейд – стильний піджак Gucci і світлі штани.

Містер і місіс Джонс, – підписала кадр з новоспеченим чоловіком Бантон.

Я і місіс Джонс, – так знімок з весілля назвав Джейд.

Нагадаємо, що пара побралася ще в 2011 році, проте тоді Бантон заявила, що не хоче вступати в шлюб та влаштовувати громадянську чи релігійну церемонію. Емма дотримувалася позиції, що їм з Джейдом не потрібне весілля, щоб підтвердити надійність їхнього союзу.

Останні 17 років пара живе душа в душу, проте так було далеко не завжди. На самому початку свого роману Емма і Джейд неодноразово розлучалися, а потім знову сходилися. До зустрічі з Джонсом у Бантон були нетривалі стосунки з британським співаком Лі Бреннаном і американським актором Леонардо ДіКапріо.

У 1998 році Емма почала зустрічатися з Джейдом Джонсом, проте десь через рік вони розлучилися. У перерві Бантон зустрічалася з англійським футболістом Ріо Фердинандом, з яким її познайомили Девід і Вікторія Бекхем. У 2000 році Бантон знову повернулася до Джейда, проте через два роки вони знову розбіглися. У 2003-му Емма недовго зустрічалася з Джастіном Тімберлейком, а через рік відновила стосунки з Джонсом.

З того моменту Емма і Джейд більше не розлучалися. У 2007 році на світ з’явився їхній старший син Бо Лі Джонс, якому цього літа виповниться 14 років. У 2011 році Бантон і Джонс знову стали батьками: у них з’явився молодший син Тейт Лі Джонс, якому навесні виповнилося 10 років.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от emmaleebunton (@emmaleebunton)

Читайте також: Віктор Павлік зізнався, що мріє про власну квартиру з терасою

Поділись


Новини партнерів