Селена Гомес розповіла про свої колишні токсичні стосунки

28-річна Селена Гомес в черговий раз торкнулася теми своїх колишніх хворобливих відносин в новій бесіді з журналістами. Зірка стала головною героїнею нового номера австралійського Vogue і в розмові з редакторами видання згадала, який відбиток колишні партнери залишили на її подальшому житті.

Селена, відома своїми романами з Джастіном Бібером і репером The Weeknd, не стала називати конкретних імен екс-бойфрендів, проте дала дуже чітку оцінку своїм минулим відносинам, а також зізналася, що ніколи не відчувала себе рівною своїм партнерам.

Я була дуже молода і дозволяла собою користуватися в стосунках. Здебільшого всі мої минулі романи були такими, ніби мене прокляли, – поділилася думками Селена.

Зірка також пояснила, чому назвала свій музичний альбом 2020 року і косметичну лінію Rare, що в перекладі з англійської мови означає “рідкісна”. За словами співачки, в цю назву вона вкладала особливий сенс:

Напевно, мені потрібно було знайти для себе відповідне слово, тому що я так погано почувала себе в минулих відносинах і ніколи по-справжньому не відчувала себе рівною своїм партнерам.

Зірка також згадала, що до своїх 28 років встигла пройти лікування в чотирьох реабілітаційних центрах, щоб привести в норму свій психологічний стан. Проблеми у Селени виникали не тільки через непрості стосунки з екс-бойфрендами, але й через популярність, яка раптово звалилася на неї в дитинстві. Депресію у Гомес спровокувало і аутоімунне захворювання – вовчак. Через наслідки цієї хвороби зірці довелося перенести трансплантацію нирки, після якої пішов довгий процес відновлення – як фізичного, так і емоційного.

Нагадаємо, що в 2011 році Селена Гомес почала зустрічатися з Джастіном Бібером. Пара була разом багато років, періодично розлучалася і сходилася знову, а крапку в своїх відносинах поставила тільки в 2018 році. У своїх інтерв’ю після цього Селена неодноразово називала ці відносини токсичними. До речі, всього через кілька місяців після розставання з Гомес Бібер зробив пропозицію своїй колишній дівчині Гейлі Болдвін. Селена ж під час одного з розставань з Джастіном закрутила роман з репером The Weeknd: вони були разом з січня по жовтень 2017 року.

Після розставання з Бібером Селена більше не посвячує журналістів в подробиці свого особистого життя. У минулому році інсайдер з близького оточення зірки розповів, що вона самотня. За його словами, Селені цілком комфортно перебувати на самоті, і вона поки не поспішає вступати в нові відносини.

Читайте також: Анджеліна Джолі стверджує, що троє її дітей хотіли дати свідчення проти Бреда Пітта

Поділись


Новини партнерів